Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Mondom, ha nem vagy ram tuning őrült
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..
Amúgy egy tipp: mivel ha jól tudom 9x-es szorzója van a 4300-nak ezért a szorzót visszaveszed 8x-ra és az FSB-t pedig 350-re állítod. így a ramot 1:2-be állítod az FSB-vel és 700Mhz-en fognak menni a ramok a proci pedig 3,15Ghz-en. Szerintem ez egy jó kis beállítás lenne. így minden elég jól meg lesz hajtva és a teljesítmény sem lesz rossz
Még valami, amiket néztél ramokat. azok milyen időzítéssel is mennek alapon? cl5?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Diablo IV
- Le Mans Ultimate
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..