Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Közben rájöttem, így rövidíted a LoadLine-t... llcalib, én két római 1-esnek néztem, de le is szállok a témáról...
az Auto és Enabled közt nem látok nagy különbséget, viszont már nem jóó, ha Disable-n van. Mit gondoltok? Én is bepróbálkozzak egy 120-as PCIexpr. sebességgel? "Szállítsuk el" együtt a VGA-inkat? 
Na, ezt jól kiszámoltuk - lipi

Igazából az érdekelne, hogy hogyan kell beállítani az értéket... fölé a VCore-nak vagy alá... gondolom, fölé...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Revolut
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az Auto és Enabled közt nem látok nagy különbséget, viszont már nem jóó, ha Disable-n van. Mit gondoltok? Én is bepróbálkozzak egy 120-as PCIexpr. sebességgel? "Szállítsuk el" együtt a VGA-inkat?