- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonline.
aktív tag
Ez hatalmas
Rámegy ez az alaplapomra? Belefér a házamba?
-
d@minator
addikt
Nekem működött rendesen ez a megoldás csak sok volt a 7V. Így váltottam 6V-ra stab IC-vel. De majd utánanézek az általad írt "problémának".
Én inkább a venti bezárlatosodása miatt tartottam ettől a megoldástól. A táp ugyan rövidzárvédett a test és a pozitív között, ezt ki is próbáltam, szépen újraindította a gépet. Két pozitív ág között nem tudom ez a védelem hogyan működne. Bár én még nem találkoztam zárlatos PC ventillátorral.
-
lsc
nagyúr
Ep 35 ds3 lapom van,akármit állítottam nem vezérelte a 3 pinest . Ezt a pwm-es ventit vezérli, csak alapon feleslegesen járatja magas fordulaton . A giga topicban olvastam hogy lapon belül bioszokban is lehet eltérés /tehát ugyanabban a lapban egy újabb biosszal már nem jó vagy akkor lesz jó /. Tudom hogy valamelyik giga lap vezérli, mint írtam asszony amd-s lapja tökéletesen vezérli a 3 pines gyári tx2-őt . Olyat is olvastam hogy valamelyik p35 vezérli, nekem nem volt szerencsém, ezért meg nem fogok a biszokkal sakkozni, amúgy stabil a lap . A giga programja semmit nem csinál a ventivel /vagy csak én voltam béna/ .
-
lsc
nagyúr
Bioszban be van állítva, de ez a minimum, megy feljebb is ha melegszik a proci . Mondjuk egy alacsonyabb fordulatú ventivel lehet jobb lenne, de nem variálok már . A speedfant néztem, de a videokártya miatt már fent van az att, még egy vezérlőt nem akarok . Mondjuk azt nem mondanám hogy ordít /csendesebb mint a gyári venti/, de hallható .
-
Zolee11
senior tag
Ezt egy picit rosszúl tudod:
The temperature readings are very accurate as the data is collected from a Digital Thermal Sensor (or DTS) which is located in each individual processing core, near the hottest part. This sensor is digital, which means it doesn't rely on an external circuit located on the motherboard to report temperature, its value is stored in a special register in the processor so any software can access and read it.
forrás:CoreTempSajnos nekem is elkezdett rezonálni a ventilátor, de repedés azért nincs rajta. Már mikor megvettem (kb. 1 hónapja), akkor rezonált, de csak full fordulaton... Szétkaptam, és megvan az oka. Nem kiegyensúlyozott a tekercseket körülvevő mágnes. Lehet látni menet közben is, hogy üt. Sajnos most már alacson fordulaton is hallani a morgását, és fullon már rezonáltatja a házat is, szal én lescerélem egy 9 cm-es ventilátorra, remélem jó lesz az is.
-
Che Guevara
csendes tag
Nekem is van HyperTX-em és először azt használtam, de érdekelt, mennyit teljesít az E2160-hoz adott gyári intel hűtő. Beszereztem egy új házat (CM Elite 331) amiben van légcső a proci felett így már a szobahőmérséklet levegőjét tudom használni. A proci 33% tuning mellett terhelés nélkül 28 C, a venti napok óta nem ment 850RPM fölé. A HTX2 nekem nem adott olyan eredményeket, mint neked és folyamatosan 1300-al ment.
Everest screen! - E2160@2,4Ghz, FSB 266 - Intel gyári hűtővel (a CPU venti értékét a 4. ventilátor mutatja helyesen!!! - a másik kettő burkolat!)
Szerintem a HTX2 ezért szerintem inkább olyan házban érvényesül igazán, ahol nincs megfelelő szellőzés, vagy nagyon meleg procit kell hűtenie.
És nagy hátránya, hogy nem PWM-es! Ezért nem tud optimálisan együttműködni PWM-es házhűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest