- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Sajnos nincs intel hűtőm, ezért vagy veszek egy arctic cooling-ost, vagy előtúrom a garancialevelet és megnézem meddig érvényes

A másik, hogy a "paszta" amit vettem hozzá, (mert újra lett kenve) az egy szar, nem is paszta, hanem vmi lé.. szinte teljesen kiszivárgott alóla
ezért kéne valami új hűtőt venni, ami alapból fel van kenve normálisan.. De utánanézek ennek az arcitc cooling ventinek, kösz a tippet 
-
samfishR
senior tag
Eltört a TX2 lapátja, ugyan az a helyzet, amit Tigi leírt majd' 2 éve. remegett a ház, megfogtam a hűtőt, az okozta a remegést. Levettem, szétszedtem, 3cm-es repedés a ventilátor közepén
Szerintem a gari lejárt, most stock hűtővel feszülök. Másik topikban "utánakérdezek" hogy mit ajánlanak.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ezért kéne valami új hűtőt venni, ami alapból fel van kenve normálisan.. De utánanézek ennek az arcitc cooling ventinek, kösz a tippet
Szerintem a gari lejárt, most stock hűtővel feszülök. Másik topikban "utánakérdezek" hogy mit ajánlanak.