- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrault
csendes tag
És így néz ki 1800-as fordulaton:
http://kepfeltoltes.hu/080829/IMG_1118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
d@minator
addikt
Valószínüleg a gyári venti PWM-es volt a TX2-jé meg nem. Nekem P35C-DS3R lapom volt az szabályozta mindkét fajta ventit. Aztán hozzátettek egy E betüt (EP35C) innentől kezve ez nem működik. De ezt pletyka szinten hallottam a Giga P35 topikban kellene megkérdezni.
A P35C úgy szabályozta, hogy a BIOS-ban PWM-ről át kellett állítani Voltage-ra a venti vezérlést és úgy rendesen működött a TX2.A másik a hőfok kérdés. Én mindig a mag hőmérsékleteket nézem, mert ugye az a lényeg. (1.mag, 2.mag) te viszont a CPU értéket. Utóbbit a CPU alatt lévő érzékelő méri ha jól tudom. De most elkondolkodtam, hogy emberkék itt melyik értékeket adják meg.
Nálam a CPU 1 vagy 2 fokkal alacsonyabb a két magnál nálad viszont 16-18 fokkal.
Alapjáraton neked az nagyon magas főleg ha azt nézem, hogy a tied egy 45nm-es az enyémnél kisebb fogyasztású proci és a hűtőd is fullon megy.
Majd én is megnézem ha lesz időm 3200MHz-en és 1800-as fordulaton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest