Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Ezt már én is próbáltam és működik. Egy esetben nem működne ez a fajta fordulatszám kijelzés ha a ventit a táp 5V-os és 12V-os ágai közé kötöd. Ebben az esetben 7V-ról megy a venti és mivel nincs közös testpont az alaplapi csatlakozóval ezért a fordulatszám mérés nem tud működni.
-
sgergi
veterán
Ha a 3 tűs csatit használod, akkor everest kiírja, ha viszont tápra van kötve (gondolom onnan kap 5V-ot), akkor a 3 eredeti kábel közül egy a feszültség,.egy a föld, és egy a fordulatszám-visszajelzés. Ez a tx2-őn úgy néz ki, hogy fesz= piros, test=fekete, a sárga a fordulatszám-visszajelzés. Ezt az 1 kábelt (sárga) kell rádugni egy 3 vagy 4 tűs venticsatira az alaplapona megfelelő helyre, ez általában jobbról a 3. tüske, de nézd meg az alplapod kézikönyvében, ha minden igaz, akkor sense-nek jelölik, vagy senzor-nak, és ekkor kiírja a fordulatszámot.
-
Spirit
őstag
Van egy kis elosztóm, amin 2db 12 voltos és 2db 5 voltos csati van.Átkötöttem az 5V-os pólusait, így kaptam 7 voltot. Ezzel a 7 voltos elosztót használtam.
Egyébként valamit rosszul mérhet az everest, de nem gond. Eddig max fordulaton üvöltött a zalman, és 2594mhz-et hozott ki 55 fok mellett. Most minimum fordulaton megy a Hyper, és 54 fokon tartja,de már bírja stabilan a 2750mhz-et is!!(régi 939-es manchester magos X2 3800+)
Szóval 4200ft-ért teljes csend honol és kaptam 150mhz-et
)
-
pappen
tag
Először is használd a (MOD) gombot, ha 5 percen belül eszedbe jut még valami, a hsz elküldése után ( a moderátorok nem díjazzák a hsz gyüjtést).
A potit vagy az ellenállást a piros kábelbe kell kötni. A fekete a föld, a sárga a ford.szám. Én a Zalman ZM-F1-es ventivel kapott ellenállást használom, mivel a ventiket átkötöttem 5V-ra. Szintén Zalman termék a Fan Mate 2 poti, ezzel is lehet szabályozni.
Természetesen vehetsz PWM-es ventit is, szerintem működni fog, ha 4 eres a kábele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest