Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Az előző hsz. igaz de hogy jól értsd a 4tűs azaz PWM-es procihűtő ventit minden korszerű alaplap tudja szabályozni a 3tűst nem mindegyik.
pl. Giga P35C-DS3R szabályozta a 3tűs TX2-t, a mostani ASUS P5K lapomban fullon pörög ha a 4tűs procicsatira dugom. Ha a házhűtő csatira dugom akkor szabályozza de úgy meg nem az igazi. -
d@minator
addikt
Három dolgot csinálhatsz:1.megmutatod egy hozzáértőnek hátha meg lehet bütykölni, 2.gariztatod, 3.Veszel egy 9emm-es ventit Vagy elviszed egy futóműszervízbe és kicentírozzák.
Na jó, tényleg sajnálom, hogy ilyen.Én pl. futárral rendeltem és ha ilyen baja lett volna ráment volna az ára a gariztatásra.
tresh: lehet, végül is BobChemistry-nek is hasonló. Bár nem a hűtőt kell fogdosni (hanam a csajokat, mert képzelj el egy marha nagy hűtőt az szinte szobahőmérsékletű lenne. Ezért a maghő a lényeges adat.
Ha valakit érdekel az alábbi feszültségeken és csúcsra járatva is kipróbáltam a hűtőt. Orthos: Small FFT/7Priority7. A proci E2140 3000MHz-en azaz 188%-on hajtva emelt tápfesszel. A maghőmérsékletek a következők:.
5V - 1055 RPM 63-63fok
6V - 1172 RPM 62-63fok
7V-------------------62-62fok
1758RPM-------- 59-59fok
Mivel erősen húzott a proci ezért nem a hőmérséklet a lényeges hanem a különbségeik. Ami számomra érdekes, hogy terhelés alatt a TX2 1000-es fordulaton alig hűt rosszabbul, mint full fordulaton. -
aliasHydrO
csendes tag
Hát azt nem tom hogy megy...
De itt láttam nagyobb tuningal is kisebb hőfokot. igaz hogy a ház nyitott és nincs benne venti de még rendes házra nem volt pénz... lehet az miatt van, de a szobába van 25'C akkor is durva... Most alapórajelen c1e, eist el idle: 48 full: 55 Nagyon érdekesek ezek a programot ha a tj maxon változtatunk nagyban lehet befolyásolni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest