- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rejtettszam csendes tag Na sikerült behelyezni  Köszi a segítséget. A Q6600asomat tökéletesen hűti az asus P5KC alaplapomban Köszi a segítséget. A Q6600asomat tökéletesen hűti az asus P5KC alaplapomban 10-15 fokkal hűvösebb lett, de van 1 kis gondom. 10-15 fokkal hűvösebb lett, de van 1 kis gondom.
 A régi hűtőm ventillátorja ugye be volt dugva az alaplapba hogy kapjon áramot és forogjon. És annyira beragadt hogy kitéptem azt a 4 pines csatlakozót a helyéről... Nézegettem, majd visszaraktam, hát nem mindig kap a ventillátor áramot. Most mit tegyek? Hogy lehetne megjavítattni? Vagy esetleg új alaplap?
 A másik kérdésem hogy hogyan tudom tunningolni a cpu-t. Azt tudom hogy az fsb-t kell felhúzni, de hogy hol azt már nem (a BIOS-on belül). Találtam valami FSB North Bridge (vagy valami hasonlót) és ott van ami nekem kéne (elméletileg), csak hát nem tudom hogy az-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Köszi a segítséget. A Q6600asomat tökéletesen hűti az asus P5KC alaplapomban
 Köszi a segítséget. A Q6600asomat tökéletesen hűti az asus P5KC alaplapomban  10-15 fokkal hűvösebb lett, de van 1 kis gondom.
 10-15 fokkal hűvösebb lett, de van 1 kis gondom.