Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsokszer
csendes tag
Hali, én ma tettem szert TX3-ra. Már nagy szükség volt rá. Beszerelésnél a kapott pasztával kitöltöttem a réseket, vékonyan felhordtam a többi részre is. A beszerelésnél jót mulattam, de aztán rájöttem mit hogyan (ventilátor felszerelése
) Nem csalódtam benne, a gépem idle -ben 18-20 fok ( 900fordulaton), Loadban 36-38fok (1600as fordulaton.)
Maximum fordulaton nem tapasztaltam nagyobb különbséget a hőfokoknál (pár fok eltérés)
Nekem hál' istennek Giga alaplapom van, így EasyTune-al tudom szabályozni a ventit.
Szóval csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mobil flották
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest