Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsokszer
csendes tag
Hali, én ma tettem szert TX3-ra. Már nagy szükség volt rá. Beszerelésnél a kapott pasztával kitöltöttem a réseket, vékonyan felhordtam a többi részre is. A beszerelésnél jót mulattam, de aztán rájöttem mit hogyan (ventilátor felszerelése
) Nem csalódtam benne, a gépem idle -ben 18-20 fok ( 900fordulaton), Loadban 36-38fok (1600as fordulaton.) 
Maximum fordulaton nem tapasztaltam nagyobb különbséget a hőfokoknál (pár fok eltérés)
Nekem hál' istennek Giga alaplapom van, így EasyTune-al tudom szabályozni a ventit.
Szóval csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- ELADÓ Cooler Master MWE 750W Gold MODULÁRIS tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Nem csalódtam benne, a gépem idle -ben 18-20 fok ( 900fordulaton), Loadban 36-38fok (1600as fordulaton.)