Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Házimozi belépő szinten
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #80 üzenetére
A beállításaiddal 1.20.9.
Vezetési élményben amúgy sokat fejlődött a játék, sok tekintetben tett egy lépést a realisztikusság felé.
-
-
Sutee89
aktív tag
Srácok! Az mitől van, hogy az AI úgy megy el mellettem az egyenesekben, mintha be lenne húzva a kézifékem? Utána kanyarban meg lassú, mint a tetű. Expert AI, Assist Off
-
cyberkind
félisten
Biggest F1 2015 Crashes, Fails & Glitches!Ohh, látom már volt, és az a szomorú hogy ez azóta se változott sokat.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nálam sincs semmilyen laggolás, vajsimán fut.
-
SityiSXT
őstag
válasz
ricsi8800gt #87 üzenetére
a pilóták hasónlosága is nagyon szép - Szerintem meg eléggé debilek lettek... Mint valami kínai fröccsöntött játékfigurák. De legalább Ricciardo egy kicsit mosolyog - a többiek meg szerintem gyökérkezelés előtti pofát vágnak.
-
ricsi8800gt
addikt
Ma ki proszáltam a játékot.
Grafika nagyon szép és a pilóták hasónlosága is nagyon szép.Kicsit szokni kell még.
Hogy lehet a versenyböl a menübe vissza lépni?
Na erre nem jöttem még rá -
snecy20
nagyúr
Nem lehetne év végéig az F1 2015-öt is visszavonni Steam-en?
Annyira bugos, hogy kedvem sincs játszani vele... Meg nem tetszik hogy 60-70FPS ellenére nagyon mikrolag érzetét kelti.
-
Sutee89
aktív tag
Bizony nem igaz. Lehet nagyon jó köröket futni kontrollerrel is. Inkább versenyhelyzetben és a konzisztens köridők hozásában nagy segítség a kormány, sokkal stabilabb, kiszámíthatóbb. Nekem kontrollerrel fél-egy másodpercen belül szórnak a köridejeim, kormánnyal meg két tizeden belül tudok maradni több körön keresztül. Viszont kormánnyal nem mindig tudom megfutni a controlleres gyorskörös időket. Fura
Amúgy Xbox360 wireless controllert használok, én nagyon szeretem, kényelmes, hogy a bal analóg fent van a sarokban, jobban kézre áll, mint a Logitech-es társai. A ravaszoknak is jó hosszú útjuk van.
-
válasz
a_bosszuallo #79 üzenetére
Csak olyan kontroller jöhet szóba, aminek analóg karajai vannak.
Szerintem a Microsoft XBox360 controller egy jól összerakott darab, de majd megerősítik, vagy cáfolják, akik olyat használnak. Nekem kormányom van, kontrollert csak Prince of Persia-hoz, Assissn's Creed-hez, meg Batman-hez használtam. Évek óta megvan és hibátlanul működik. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #77 üzenetére
-
a_bosszuallo
újonc
Sziasztok srácok!
Nos énis beneveztem az F1 2015re.
Eddig az össze codi féle F1 et billentyűzettel toltam.Nem volt gondom az irányítással egészen a mostani részig.
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogyha vásárolnék egy minőségi kontrollert azzal mennyire tudnám finomabban irányítani az autókat??
A cél az lenne,hogy medium TC vel úgy tudjak autózni,hogy ne forogjak ki állandóan.
A billentyű túl érzékeny.Kormánynak nincs hely csak kontroller jöhetne szóba.
Azzal mennyit javulna a helyzet??
Milyen kontrollert volna érdemes vennem?? -
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur #77 üzenetére
Úgy látszik az F1 2015 megkaphatja a Honda Edition-t keresztnevet....
-
Motion_Blur
félisten
Kijött tegnap egy patch, ami papíron számos hibát javított volna. A valóságban azonban semmit
sőt, kb. 20-25%-is FPS visszaesést tapasztaltam.
Pozitívum hogy meg lehet nézni a leaderboardon a többiek setupját, ezt most fedeztem fel
Egymásnak homlokegyenest más setupokkal lehet századra ugyanolyan köridőket futni amúgy. Érezni a hatását a beállításnak, de csoda setup nincs.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #75 üzenetére
Valóságban 1 lövésed van időmérőn utána kell egy töltő kör (bár azt hiszem van 1-2 kivétel pálya szempontból)
Versenyen meg ezen felül még ott van a fogyasztás illetve az eszközök túlmelegedése ha tartósan szélárnyékban haladsz. -
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #72 üzenetére
Nem lehet, hogy ez egy feature? Valóságban sem tudsz vele körökön át fullon menni, mert nem lesz ereje a kocsinak.
-
kozmy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #72 üzenetére
Tele van bugal a játék, sajna bánom hogy meg vettem, ha tehetném vissza kérném a pénzemet.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem megy. Egyszerűen Rich üzemmódban akárhogy megyek túlmelegszik a motor. Standard-ban akár pirosban is járathatom a motort, semmi baja.
-
Danecay
addikt
válasz
Rolly Dy07 #68 üzenetére
Váltsd el hamarabb a sebességi fokozatokat
-
kozmy
őstag
LAN-on lehet játszani? Sehol nem találok LAN-os csatlakozási lehetőséget
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Ez hiba vagy én vok béna. Fuel mix-et nem tudom max fél kör erejéig használni Rich-ben, aztán bepirosodik a motor és nem adja le rendesen a teljesítményt. Standardon sokkal gyorsabb így a gép.
Most akkor soha nem lehet több benzint adni neki? -
jozsi252
veterán
Levelezek a Codemasters supportal amiatt hogy a G27-es kormányomon az FFB gázos. Belinkeltem a levélbe nekik azt a topicot ahol sok embernek van gondja kormánnyal. Erre írják hogy a rendszerem adatait mentsem le ( run-dxdiag-on belül van rá lehetőség). Nem is azt írják hogy sry a kiadott játék szar, hanem h nálam nem stimm valami..
-
Csapoati
nagyúr
Assistok nélkül? Nálam simán kipörög 3-asban is, sokkal jobban érzem személy szerint a nyomatékot. A gép tényleg egy mocsokfajzat, az első bajnoki futamon Rosberg kilökött a francba, amikor már haldokoltak a gumijaim. Vagy ennyire valóságos a játék?
Menet közben amúgy nekem nem szokott kifagyni és ilyen vicces bugokkal sem találkoztam még. Egyszer voltaz Monacóban, hogy a Time Trialnél egyből visszavitt a boxba a pályáról. Csak néztem, de másodikra már meg tudtam kezdeni a mért kört. Ja, kilépni csak úgy lehet, hogy utána összeomlik, de a benchmark után most már nem.
A grafika elég ász, bár ez a homályosság nem kéne. A SC nekem annyira nem hiányzik, a karrier is csak kicsit, úgyis egy konkrét szezon érdekel. A scenariok hiánya viszont elég gáz, meg szívesen vettem volna egy classic módot is. -
Steve1207
veterán
válasz
Motion_Blur #60 üzenetére
A mercinél amúgy is esélyes a fék hiba, lehet tudnak valamit!
-
kozmy
őstag
Ezt a hányadék
steamot bakker talált valmi frissítéstaz F1 és azóta el sem indul a játékom ki írja, hogy a steam szervere túlterhelt (401)hiba
Remélem vissza tudom kérni a lóvémat ezektől steamon vettem ezt az okádékot -
Motion_Blur
félisten
A soha el nem kopó Pirellik: [link]
Többször tapasztaltam már: játék közben elmegy a kép, monitor kikapcsol készenléti állapotba. Hang egy fél percig még megakadva szól, utána monitor újra kap jelet, de már az asztalt mutatja egy steam-es hibaüzenettel... ja és eddig ahányszor kiléptem a játékból mindig .exe hibaüzit kaptam...
Ez a része sokkal jobban idegesít mint a játék közbeni grafikai bugok
-
Steve1207
veterán
válasz
Motion_Blur #56 üzenetére
Törött bordával ez a játék tényleg életveszélyes röhögéskor
Még mindig szakadok ezen.
További hibákat olvastátok már? [link] Egyszerűen hihetetlen, hogy egy nap alatt majd negyven oldalnál járnak. A legjobban a boxos tetszik, hogy egyszerre hívják ki az embert a csapattárssal.
A vezetési élményt viszont dicsérik sok helyen. -
snecy20
nagyúr
Nálam is kb. fele sebességgel fut a 2014-hez képest. Villódzó textúrák, beállított felbontás állandó elfelejtése, játék közben escape gombra hol reagál hol nem, legtöbbször alt+f4-gyel megy csak a kilépés...
Egy pár kört azért mentem time trialban, minimálisan alakított beállítással (csak szárnyak minimálra tolva) 3 másodperccel futok jobb időt Monzában mint a 2014-gyel, 1.19 környékén.
Hát ez sem lesz így túl realisztikus...
-
Steve1207
veterán
-
Rolly Dy07
senior tag
Mindegy hagyjuk ezt a pénz témát. Bocsi hogy itt feljött.
Megvettem A gameholds-ról 24Eur-ért.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #44 üzenetére
Hát ez így eléggé érdekes első ránézésre nekem. Viszont ha ennyire nem számít a pénz miért nem steamen veszed meg miért különböző cd kulcsos oldalakról?
-
Steve1207
veterán
Taylor néni manapság mindenre képes sajnos
Viszont nekem is gyanús kicsit, bár szerintem a zene részen pár előadó, szerző tényleg rámegy jobban.
i5 + Intel HD4000 teszt, csak hogy az IGP-s kíváncsiskodóknak is legyen infó: totál minimumon, 800x600, 20fps átlag. A 2014 megy a notin is 25-30 fps körül, 1600x900-on, mediumon. No majd a nagy gépen pár hét múlva!
-
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur #42 üzenetére
"EU-n belüli országban nem kell rá fizetni az ÁFA-t."
Tévedés, január elseje óta kell (Google Playen is változtak az árak, külön értesített is róla a Google). Más kérdés, hogy g2a-n sztem senki nem fogja bekattintani hogy adót akar fizetni.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Rolly Dy07 #44 üzenetére
Biztos vagy benne ,hogy nem átverés volt az egész ?
Videókat nézegetve a kerekek eltűnnek a járműről ,azért ez nem semmi .
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
bucketb0b #43 üzenetére
Próba képen A kalóz torrentről leszedtem egy mix albumot, amiben volt pár zene amit kiszürtek a hálózatfigyelők. Hozzáteszem semmire való zenék, csak a minőségre voltam kíváncsi, mert új hifi van az autóban. Aztán mivel a program felfelé is töltötte többszörösen bűnöztem és hát ez lett a vége. Levél egy ügyvédtől hogy bla bla a védenceinek a zenéi és így tovább.
Nem vagyok rá büszke, de vállaltam a felelősséget. -
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #41 üzenetére
De mire kellett fizetned ezt a büntetést?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #33 üzenetére
Én is G2A-ról vettem, 7992ből mire levonták 8900 lett. Shield + Payment free ment rá. EU-n belüli országban nem kell rá fizetni az ÁFA-t.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #37 üzenetére
1400 euró büntetést kellett fizetned? Te jó ég...
-
válasz
Rolly Dy07 #37 üzenetére
Így voltam én id vele, hogy 2000 Ft-nyi adó nem éri meg, hogy álmatlanul forgolódjak, meg hát mégiscsak legyünk törvénytisztelő állampolgárok
Bár hozzáteszem, hogy a CM F1-et fejlesztő csapata, meg managmentje megérdemelné, hogy egy fillért se lássanak ebből a kotványból...
-
válasz
Rolly Dy07 #33 üzenetére
Ahogy Motion is mondta, nagyon sok hiba van benne
Az irányítás nekem kifejezetten tetszik a 2014-hez képest. 1:23-at mentem Hungaroringen TT-ben setup nélkül, ha jól emlékszem. Kb. fél óra gyakorlás után. Számomra ez elfogadható eredmény első nekifutásra.
G2A: azt állítasz be, amit akarsz, de Te vállalod a felelősséget érte. Én besz*ri voltam és inkább kifizettem a 27% ÁFA-t...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #34 üzenetére
A legnagyobb baj a bug illetve az, hogy ennyi pénzért nincs se SC sem karrier mód.. tiszta szégyen, a te pénzed te döntesz és rendelkezel felőle, de aki ezért kiad 2-4 ezernél többet annak már nem feltétlenül éri meg. Persze még történhetnek csodák és egy igen komoly kis játék lehet belőle, de jelenleg amiket hallani róla és látni igen csak "adjákvisszaapénzünket" effekt
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #32 üzenetére
Köszi a választ. Nekem nincs meg a 2014-es, és jó hogy ebbe beletették. Nincs még ilyen új formulás F1-em.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #29 üzenetére
Grafika kifejezetten jó, a fizikában én nem érzek nagy különbséget a 2014hez képest.
Itt a bugokkal van a legnagyobb probléma. Ennyi hibával egyik előd játél se startolt el...
-
válasz
Rolly Dy07 #26 üzenetére
Szerintem nem vegyél, nem éri meg. Eddigi legrosszabb F1...
-
fatal`
titán
válasz
Rolly Dy07 #26 üzenetére
Pl. g2a
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok most online CD Key-t venni elfogadható áron?
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #23 üzenetére
Ez mi ez a csutkára tekert kormány a sima jobbosokban?
-
Motion_Blur
félisten
Time Trial @ Hungaroring 1:21.084
Nem volt időm nagyon setupolni, szárnyak 7-11.
-
kozmy
őstag
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
Ami videót linkeltél ilyennel nem találkoztam ez nagyon dúrva.
-
Chereiose
addikt
CM közlemény [link]
-
kozmy
őstag
Kissé sz..rul sikerült codiéknak ez a játék steamon meg vettem,remélem javítják a sok sok hibát.Multizni is alig lehet nehezen kapcsolódik
-
Remélem Strezi olvassa ezt a fórumot...
Kb. 1 órát játszottam a játékkal és egy alfa állapotnak is csak nagyon nagy jóindulattal nevezhető.... Olyan mennyiségű hiba és probléma van benne, hogy elképesztő...
Azt hittem, hogy a 2014-nél nem képes a Codemasters rosszabb F1-es játékot kiadni... Sikerült meglepniük... Kár, hogy nem lehet visszakérni a pénzt... -
Motion_Blur
félisten
Én úgy érzem egyébként még 80-90fps-nél is mintha akadna a játék és komolyan laggolna a G27 is. FFB-t, egyebet valóban nem lehet állítani. Sok a grafikai bug, vibráló árnyékok, visszapillantóba a hátsó kerék stb..
Ennek ellenére egy kb. 2 órát csapattam Hungaroringen, eredmény:
-
Vissza lehet kérni a pénzt a Codie-tól?
-
Motion_Blur
félisten
2560x1440, játékban minden ultra + MSAA
átlag 80-90 fps körül mozog
és ez legalább már terheli rendesen a GPU-t:
ui: GTX 970 G1
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
Majd jön mindegyik külön-külön, fizetős DLC formájában.
-
Motion_Blur
félisten
"no career mode, no co-op mode, no public online lobbies, no safety car"
Biggest F1 2015 Crashes, Fails & Glitches!
Jól indulunk
-
Várjuk a patchet... Egyelőre jelenlegi formájában az a gyanúm, hogy alkalmatlan ligázásra...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest