Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
zsoltesz9309 #394 üzenetére
Természetesen érdemes, ráadásul más játékokban is jól jön majd. Szerintem Logitech DFGT alá ne add.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur #381 üzenetére
Ja hát aki burzsuj...
Az i5-tel én is reménykedem. -
Csapoati
nagyúr
Jövő héten patch, állítanak az autók relatív teljesítményén, csomó bugfix, új vizuális effekt meg optimalizálás. Ja és lesz F1 2016 (nahát...
), már dolgoznak azon is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #268 üzenetére
Angolul mondod?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #254 üzenetére
Time Trialnél ott van a világranglista, ott le tudod ellenőrizni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #228 üzenetére
Sehogy, az a való életben is fix. Ne használd rich módban sokáig.
plman: Ez a gumikezelési gond nem a játék hibája. Nekem a kitűzött körszámig bírja általában a gumi, igaz óvatosan is kell bánni velük - megint csak ahogy a való életben is.
-
Csapoati
nagyúr
Kopik, de nem vészesen. Nálam minden segítség off (kivéve a váltó, mert még lusta vagyok), de a kitűzött időpontban többnyire ki tudok állni a boxba cserére, nem totál kuka a gumi. Mondjuk Malajziában meg Kínában már kicsit necces volt, de pl Bahreinben még kint is maradhattam volna +1 körre. Vigyázok a kigyorsításoknál, azon múlik a legtöbb.
-
Csapoati
nagyúr
Világos, de sokkal jobban is fut náluk. Az AC azért annyira nincs messze egyébként, a pCars durvább. Az se mindegy, hogy az F1-ben nincsenek nagy fps dropok sem, még a rajtnál is elfogadható a visszaesés. Szerintem ezzel a résszel legalább nincs probléma - sajnos a bugokkal meg a hiányos feature-ökkel annál több. Jövőre lesz ez az igazi, attól tartok.
szerk.: Most olvasom, jó hülyeséget írtam az előbb, hogy az AC-nél szebb.
Azt ignoráld, inkább maradjunk az itt leírtaknál: nem sokkal rosszabb tőle grafikailag.
-
Csapoati
nagyúr
Hm, akkor lehet nem figyeltem eléggé, bár ki-be kapcsolgattam a benchmark alatt is. Engem a szőrösség zavart, úgyhogy maxra tekertem az AA-t is. Egyébként egy elég jól optimalizált játék, bár az összes Codies az szokott lenni. Ilyen szempontból példás a fejlesztésük, bár az első Egónál (Dirt 1) csak lestük a gépigényt.
-
Csapoati
nagyúr
Na tehát:
Először is meg kell keresni ezt a mappát: "\Dokumente\My Games\F1 2015\hardwaresettings"
Aztán ebben a fájlban: "hardware_settings_config.xml" át kell írni az értékeket
Erről: postprocess motionBlur="true" und depthOfField="true
Erre: postprocess motionBlur="false" und depthOfField="false" (el is kell menteni persze)Aztán a letöltött állományt futtatni, az F1 2015 mappájába installáljon (\Steam\SteamApps\common\F1 2015 )
Ezután automatán fut a dolog, a Space billentyűvel lehet ki- és bekapcsolni.
Ha nem kell már, akkor ezeket elég törölni a mappából: ReShade.fx, MasterEffect.h, dxgi.dll, dxgi.log + a MasterEffect könyvtár.Elég látványos a különbség, sokkal élesebb a dolog, de így recésebbek az élek és kicsit fakóbbak a színek. Én rajta hagyom, mert a homályosság olyan, mint a látásom... Jó-jó, de lehetne jobb is. Csak nekem egy 0,75-ös szemüveg kéne.
FPS-t amúgy úgy vettem észre, hogy nem igazán befolyásolja.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bandika0626 #148 üzenetére
Fura, mert az en 2 gigas kartyamon gond nelkul megy ultran. Az elsimitassal lehet meg gubanc, allitsd gyengebbre es ugy probalkozz.
El Nano: Elso nap meg 3x annyi negativ, mint pozitiv ertekeles volt, szoval javul az arany. Sokan meg nem valtoztatnak az irasukon akkor sem, ha az altaluk emlitett bugokat mar megoldottak.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bandika0626 #129 üzenetére
Na az már mindjárt jobban hangzik.
Lehet, hogy a durvább élsimítást nem bírta a VGA.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bandika0626 #123 üzenetére
Totál ultra minden (élsimításból nem emlékszem melyiket használom, amelyik jobban nézett ki), rajtnál teljes rajtrácson 40 fps, közvetlen utána 50, utána 60-70.
#126: 60 körül már szerintem mindegy, főleg hogy ez nem vérszimulátor. Nem érzek semmi lagot az irányításban, meg a grafikában sem, pici megakadásokat sem tapasztalok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bandika0626 #121 üzenetére
Az úgy hogy? Én is 1280x1024-ben játszom, minden maxon, de 25-re még csak le sem esett soha az fps, inkább átlag 40 körül van, pedig a procim gyengébb a tiednél, a VGA-m meg csak kb 10-15%-kal erősebb.
-
Csapoati
nagyúr
Assistok nélkül? Nálam simán kipörög 3-asban is, sokkal jobban érzem személy szerint a nyomatékot. A gép tényleg egy mocsokfajzat, az első bajnoki futamon Rosberg kilökött a francba, amikor már haldokoltak a gumijaim. Vagy ennyire valóságos a játék?
Menet közben amúgy nekem nem szokott kifagyni és ilyen vicces bugokkal sem találkoztam még. Egyszer voltaz Monacóban, hogy a Time Trialnél egyből visszavitt a boxba a pályáról. Csak néztem, de másodikra már meg tudtam kezdeni a mért kört. Ja, kilépni csak úgy lehet, hogy utána összeomlik, de a benchmark után most már nem.
A grafika elég ász, bár ez a homályosság nem kéne. A SC nekem annyira nem hiányzik, a karrier is csak kicsit, úgyis egy konkrét szezon érdekel. A scenariok hiánya viszont elég gáz, meg szívesen vettem volna egy classic módot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- EAFC 25
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest