Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Lassan úgyis kuka a topik (meg a játék is), búcsúkör Hockenheimből: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Köszi
Ha érvénytelen lett volna a kör akkor elvette volna a játék és nem kerülhetett volna fel a leaderboardra sem.
Persze, értem amit írsz csak más egy játék és megint más egy valódi szabálykönyv.
Meg kellett volna úgy csinálni a játékot hogy ilyenkor rögtön invalid legyen a kör, de ez évek óta nem sikerül nekik.
mod: azóta már volt javítás egyébként
-
Motion_Blur
félisten
Nem hagyott nyugodni... [link]
Mondjuk elég szűken lett meg -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #351 üzenetére
Wings: 3-1
Diff: 80-70%
Camber: -3.50, -2.00
Toe: 0.15, 0.50
Suspension: 11-1
Anti-Roll Bar: 11-5
Tyre Pressure: 17-17
Ballast: 11 -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #77 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Kijött tegnap egy patch, ami papíron számos hibát javított volna. A valóságban azonban semmit
sőt, kb. 20-25%-is FPS visszaesést tapasztaltam.
Pozitívum hogy meg lehet nézni a leaderboardon a többiek setupját, ezt most fedeztem fel
Egymásnak homlokegyenest más setupokkal lehet századra ugyanolyan köridőket futni amúgy. Érezni a hatását a beállításnak, de csoda setup nincs.
-
Motion_Blur
félisten
A soha el nem kopó Pirellik: [link]
Többször tapasztaltam már: játék közben elmegy a kép, monitor kikapcsol készenléti állapotba. Hang egy fél percig még megakadva szól, utána monitor újra kap jelet, de már az asztalt mutatja egy steam-es hibaüzenettel... ja és eddig ahányszor kiléptem a játékból mindig .exe hibaüzit kaptam...
Ez a része sokkal jobban idegesít mint a játék közbeni grafikai bugok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #33 üzenetére
Én is G2A-ról vettem, 7992ből mire levonták 8900 lett. Shield + Payment free ment rá. EU-n belüli országban nem kell rá fizetni az ÁFA-t.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #29 üzenetére
Grafika kifejezetten jó, a fizikában én nem érzek nagy különbséget a 2014hez képest.
Itt a bugokkal van a legnagyobb probléma. Ennyi hibával egyik előd játél se startolt el...
-
Motion_Blur
félisten
Time Trial @ Hungaroring 1:21.084
Nem volt időm nagyon setupolni, szárnyak 7-11.
-
Motion_Blur
félisten
Én úgy érzem egyébként még 80-90fps-nél is mintha akadna a játék és komolyan laggolna a G27 is. FFB-t, egyebet valóban nem lehet állítani. Sok a grafikai bug, vibráló árnyékok, visszapillantóba a hátsó kerék stb..
Ennek ellenére egy kb. 2 órát csapattam Hungaroringen, eredmény:
-
Motion_Blur
félisten
2560x1440, játékban minden ultra + MSAA
átlag 80-90 fps körül mozog
és ez legalább már terheli rendesen a GPU-t:
ui: GTX 970 G1
-
Motion_Blur
félisten
"no career mode, no co-op mode, no public online lobbies, no safety car"
Biggest F1 2015 Crashes, Fails & Glitches!
Jól indulunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Posta, csomagküldés
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest