Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Assistok nélkül? Nálam simán kipörög 3-asban is, sokkal jobban érzem személy szerint a nyomatékot. A gép tényleg egy mocsokfajzat, az első bajnoki futamon Rosberg kilökött a francba, amikor már haldokoltak a gumijaim. Vagy ennyire valóságos a játék?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Menet közben amúgy nekem nem szokott kifagyni és ilyen vicces bugokkal sem találkoztam még. Egyszer voltaz Monacóban, hogy a Time Trialnél egyből visszavitt a boxba a pályáról. Csak néztem, de másodikra már meg tudtam kezdeni a mért kört. Ja, kilépni csak úgy lehet, hogy utána összeomlik, de a benchmark után most már nem.
A grafika elég ász, bár ez a homályosság nem kéne. A SC nekem annyira nem hiányzik, a karrier is csak kicsit, úgyis egy konkrét szezon érdekel. A scenariok hiánya viszont elég gáz, meg szívesen vettem volna egy classic módot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)