Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaJo90
csendes tag
válasz
üzenetére
Általában nem a kezeléssel, hanem a bugokkal kapcsolatban van a legnagyobb baja az embereknek (köztük pl. nekem is). A kezelés nagyon tetszik, én játszottam a 2014-essel is, határozott, egyértelmű és nagy az előrelépés ilyen téren, de én pl. hosszú versenyeket megyek (teljes táv), és előfordul, hogy 2x is megszakítom és máskor folytatom (mid-session save), és pl. elsőre az AI-ra körönként 1 másodpercet verek, visszatöltés után kettőt rám az AI (körönként), harmadjára megint rémgyenge az AI. (az én köridőim változatlanok) A grafika sem mindig konzisztens két indítás között. A nem támogatott kormányokra nem hozza be az érzékenységi beállításokat, és alapból iszonyú érzékeny. (Én emiatt (is) vettem új kormányt.., pedig a 2014-ben tökéletes volt) Sokszor diavetítés lesz egyik pillanatról a másikra (fps drop), és csak restart oldja meg. Online versenyből mindenféle hibával kidob. Ráadásul a patch-ek sem konzisztensen javítanak az állapoton, Steam-en érdémes nézni a hozzászólásokat, ha a tizede csak igaz (de miért lenne csak ennyi..), akkor is sok embernek rontja el a patch az élményét. Picit fejetlenség van sajnos, pedig határozottan jó dolgok is születtek.

Globálisan kapcsolható, fejből nem tudom, hogy hol van. My F1-en belül az assist-oknál valahol, hogy a kettő között van-e és milyen menüpont, nem tudom most megmondani.
-
bucketb0b
őstag
válasz
üzenetére
Szimulátor sosem lesz ez a játék, akkor már Project Cars vagy Assetto ha szimulátorozni akarsz. Vezetés, hát 1x mentem 25% versenyt, McLarennel vertem a Mercit hardon 10 mp-vel, fordított gumistratégiával az 1. helyről indulva, mert esős kvalit megnyertem 2-3 mp-vel. Az időmérőn egy csomó gép ki lett zárva feltartás vagy szabálytalan boxelhagyás miatt (érdemes megnézni a büntetéseket a Q után
viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl. -
hermanyi
addikt
válasz
üzenetére
Szimulátortól nagyon messze van . Fizika nekem is majdhogynem tetszik, az eddigi részekhez képest szerintem ezen a téren előre léptek .AI sajnos képes hatalmas hibákra (nekem Vettel a mumosom 5 böl 4 szer ö lök ki ) . A kormányomat nem tudom beállítani rendesen sajnos ,ami viszont az elődöknél sikerült ,itt olyan érzésem van ,hogy laggol ,mintha holtjátéka lenne pedig az 0-ára van állítva mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Konteó topic
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Gumi és felni topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Napelem
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hibák meg érthetetlen tartalmi hiányosságok viszont vannak bőven. Ja a hangok is sokkal jobbak, a tavalyiban csak zümmögtek az autók.
viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl.