Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi
Újabb patch érkezett, közel 400 MB
- Fixed AI always pitting on the same lap as their team mate
- Fixed some instances of cars getting stuck in the pit lane
- Fixed infrequent crash in the pit lane
- Fixed car resetting to track when using flashback in the pit lane
- Fixed instances of the pitting strategy not always updating correctly
- Fixed fuel changes not saving correctly when changed under parc fermé conditions
- Fixed various errors with the damage, fuel and temperature swipe
- Fixed game stutter when the player takes control of an AI-driven car
- Fixed AI cars having punctured tyres in P2 and P3 sessions in Pro Season mode
- Fixed identical weather being used for all practice sessions in Pro Season mode
- Fixed game resuming instantly when backing out of replay
- Fixed flickering on track reflections in wet weather on high graphics settings
- Fixed objects popping when playing with multi-monitor and wide screen setups
- Added ability to adjust camera and field of view settings
- Fixed McLaren 2015 car’s gear paddles glowing orange under braking
- Added ability to delete car setups
- Added a new “invite only” custom match option
- Added push to talk functionality for voice comms
- Improved session joining speed through the multiplayer hoppers.
- Reconfigured hoppers to give one hopper per difficulty setting
- Updated feature race to Belgian Grand Prix
- Fixed players with invalidated lap times being shown as in 1st place during one shot qualifying sessions
- Fixed grid order being incorrect after one-shot qualifying session if players had invalidated their lap times
- Fixed several instances of players failing to start a session after other players have left the game
- Fixed race start timer increasing whenever a player joins a hopper lobby
- Fixed players acquiring another player’s points when joining a session mid-season
- Fixed saved lobby settings not loading in correctly
- Fixed players not joining hopper lobbies correctly from some game modes
- Fixed car body not loading in correctly in some multiplayer race
- Fixed multiple incorrect fastest lap notifications being displayed during online practice sessions
- Fixed vote to skip track being used multiple times in lobbies
- Added notifications for players retiring during a multiplayer session
- Various other bug fixes and improvements -
Csoffadalom
tag
Épp most tapasztaltam két érdekességet. Osztrák nagydíjat kezdtem el. A versenytáv 100%, nehézség expert. Az elején gumistratégia, első bokszkiállás:42968733-42968734-ik körben, a második meg a 15-16-ik-ban. He???? Mindegy, röhögve indítom a versenyt, rajt és az indulás pillanatában defektet kapott a két első kerék....... Itt hajítottam el a irányítót és kapcsoltam ki az egészet a francba.
-
Csapoati
nagyúr
Világos, de sokkal jobban is fut náluk. Az AC azért annyira nincs messze egyébként, a pCars durvább. Az se mindegy, hogy az F1-ben nincsenek nagy fps dropok sem, még a rajtnál is elfogadható a visszaesés. Szerintem ezzel a résszel legalább nincs probléma - sajnos a bugokkal meg a hiányos feature-ökkel annál több. Jövőre lesz ez az igazi, attól tartok.
szerk.: Most olvasom, jó hülyeséget írtam az előbb, hogy az AC-nél szebb.
Azt ignoráld, inkább maradjunk az itt leírtaknál: nem sokkal rosszabb tőle grafikailag.
-
tkesy
őstag
de ha minden beállítás a maxon van (kivéve a 2 inteles, ami off) fHD-n sem lesz több (legalábbis száraz pályán nem) 3150 MB-nál, kivéve a pódiumos jelenetett... (+100 MB)
amúgy jó hogy mondtátok az Afterbunert, mert kiderült, hogy a bekapcsolt Vscyn miatt csak 50-60%-on dolgozott a gpu...
-
Csapoati
nagyúr
Hm, akkor lehet nem figyeltem eléggé, bár ki-be kapcsolgattam a benchmark alatt is. Engem a szőrösség zavart, úgyhogy maxra tekertem az AA-t is. Egyébként egy elég jól optimalizált játék, bár az összes Codies az szokott lenni. Ilyen szempontból példás a fejlesztésük, bár az első Egónál (Dirt 1) csak lestük a gépigényt.
-
Csapoati
nagyúr
Na tehát:
Először is meg kell keresni ezt a mappát: "\Dokumente\My Games\F1 2015\hardwaresettings"
Aztán ebben a fájlban: "hardware_settings_config.xml" át kell írni az értékeket
Erről: postprocess motionBlur="true" und depthOfField="true
Erre: postprocess motionBlur="false" und depthOfField="false" (el is kell menteni persze)Aztán a letöltött állományt futtatni, az F1 2015 mappájába installáljon (\Steam\SteamApps\common\F1 2015 )
Ezután automatán fut a dolog, a Space billentyűvel lehet ki- és bekapcsolni.
Ha nem kell már, akkor ezeket elég törölni a mappából: ReShade.fx, MasterEffect.h, dxgi.dll, dxgi.log + a MasterEffect könyvtár.Elég látványos a különbség, sokkal élesebb a dolog, de így recésebbek az élek és kicsit fakóbbak a színek. Én rajta hagyom, mert a homályosság olyan, mint a látásom... Jó-jó, de lehetne jobb is. Csak nekem egy 0,75-ös szemüveg kéne.
FPS-t amúgy úgy vettem észre, hogy nem igazán befolyásolja.
-
Csapoati
nagyúr
Assistok nélkül? Nálam simán kipörög 3-asban is, sokkal jobban érzem személy szerint a nyomatékot. A gép tényleg egy mocsokfajzat, az első bajnoki futamon Rosberg kilökött a francba, amikor már haldokoltak a gumijaim. Vagy ennyire valóságos a játék?
Menet közben amúgy nekem nem szokott kifagyni és ilyen vicces bugokkal sem találkoztam még. Egyszer voltaz Monacóban, hogy a Time Trialnél egyből visszavitt a boxba a pályáról. Csak néztem, de másodikra már meg tudtam kezdeni a mért kört. Ja, kilépni csak úgy lehet, hogy utána összeomlik, de a benchmark után most már nem.
A grafika elég ász, bár ez a homályosság nem kéne. A SC nekem annyira nem hiányzik, a karrier is csak kicsit, úgyis egy konkrét szezon érdekel. A scenariok hiánya viszont elég gáz, meg szívesen vettem volna egy classic módot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest