Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #75 üzenetére
Valóságban 1 lövésed van időmérőn utána kell egy töltő kör (bár azt hiszem van 1-2 kivétel pálya szempontból)
Versenyen meg ezen felül még ott van a fogyasztás illetve az eszközök túlmelegedése ha tartósan szélárnyékban haladsz. -
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #72 üzenetére
Nem lehet, hogy ez egy feature? Valóságban sem tudsz vele körökön át fullon menni, mert nem lesz ereje a kocsinak.
-
kozmy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #72 üzenetére
Tele van bugal a játék, sajna bánom hogy meg vettem, ha tehetném vissza kérném a pénzemet.
-
Danecay
addikt
válasz
Rolly Dy07 #68 üzenetére
Váltsd el hamarabb a sebességi fokozatokat
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #44 üzenetére
Hát ez így eléggé érdekes első ránézésre nekem. Viszont ha ennyire nem számít a pénz miért nem steamen veszed meg miért különböző cd kulcsos oldalakról?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Rolly Dy07 #44 üzenetére
Biztos vagy benne ,hogy nem átverés volt az egész ?
Videókat nézegetve a kerekek eltűnnek a járműről ,azért ez nem semmi .
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #41 üzenetére
De mire kellett fizetned ezt a büntetést?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #33 üzenetére
Én is G2A-ról vettem, 7992ből mire levonták 8900 lett. Shield + Payment free ment rá. EU-n belüli országban nem kell rá fizetni az ÁFA-t.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #37 üzenetére
1400 euró büntetést kellett fizetned? Te jó ég...
-
válasz
Rolly Dy07 #37 üzenetére
Így voltam én id vele, hogy 2000 Ft-nyi adó nem éri meg, hogy álmatlanul forgolódjak, meg hát mégiscsak legyünk törvénytisztelő állampolgárok
Bár hozzáteszem, hogy a CM F1-et fejlesztő csapata, meg managmentje megérdemelné, hogy egy fillért se lássanak ebből a kotványból...
-
válasz
Rolly Dy07 #33 üzenetére
Ahogy Motion is mondta, nagyon sok hiba van benne
Az irányítás nekem kifejezetten tetszik a 2014-hez képest. 1:23-at mentem Hungaroringen TT-ben setup nélkül, ha jól emlékszem. Kb. fél óra gyakorlás után. Számomra ez elfogadható eredmény első nekifutásra.
G2A: azt állítasz be, amit akarsz, de Te vállalod a felelősséget érte. Én besz*ri voltam és inkább kifizettem a 27% ÁFA-t...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rolly Dy07 #34 üzenetére
A legnagyobb baj a bug illetve az, hogy ennyi pénzért nincs se SC sem karrier mód.. tiszta szégyen, a te pénzed te döntesz és rendelkezel felőle, de aki ezért kiad 2-4 ezernél többet annak már nem feltétlenül éri meg. Persze még történhetnek csodák és egy igen komoly kis játék lehet belőle, de jelenleg amiket hallani róla és látni igen csak "adjákvisszaapénzünket" effekt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #29 üzenetére
Grafika kifejezetten jó, a fizikában én nem érzek nagy különbséget a 2014hez képest.
Itt a bugokkal van a legnagyobb probléma. Ennyi hibával egyik előd játél se startolt el...
-
válasz
Rolly Dy07 #26 üzenetére
Szerintem nem vegyél, nem éri meg. Eddigi legrosszabb F1...
-
fatal`
titán
válasz
Rolly Dy07 #26 üzenetére
Pl. g2a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest