- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagy nehezen sikerült beállítani a kormányzást, most már legalább valamennyire – kompromisszumokkal – lehet úgy terelni a gépet, ahogy én szeretném. Messze van ez még az igazán komolyan vehetőtől, de azért érződik a fejlődés. Az AI-hoz még csak érintőlegesen volt szerencsém, szabadedzéseken, ott egyelőre beton hülye, simán belém rohan hátulról és nem csak féktávokon, hanem amikor két lábbal állok a gázon az egyenesekben, akkor is. Szóval ha gyorsabb, nem az van, hogy kikerül, inkább belém jön… Gyorskör alatt ha beérek valakit, az istennek nem húzódik le, elkezd velem versenyezni. Melbourne-ben külön poén, hogy mikor elkezdem a gyorskörömet, mit ad isten, szinte minden esetben akkor gurul ki a boxból valamelyik, így persze sikerül bezavarnia, mert az első jobboshoz majdhogynem egyszerre érkezünk. Rohadjak meg, ha ez nem script.
Grafika: Semmi átütő, de azért rendben van. Ami inkább fura, hogy hasonló beállításokkal, mint amin a CARS van, kevesebb képkockát ad. CARS-nál azért ütöm a 65-70-et, itt meg 40-45… És hát a CARS ehhez képest szépművészeti remek.
A játékmenettel kapcsolatban csak a TT-ben van még tapasztalatom, azt viszont rohadt jól megcsinálták. Ez a rivális kergetése isten nagy ötlet. Ugye arról szól, hogy kiválaszt neked egy rivális ghostot a leaderboardról és azt kell legyőznöd. Ha sikerül, máris kiírja, hogy hányadik helyet érted el, és jön a következő rivális. Non plus ultra, hogy automatikusan letölti az adott ghosthoz tartozó setupot, amit aztán használhatsz is akár. Szóval ez így nagyon ott van, annyira, hogy szerintem minden autós játékban valahogy így kellene megoldani a TT-zést. Sokkal érdekesebb, izgalmasabb és persze tök fair, hogy elérhetővé teszi a setupokat.
Éles versenyeket még nem mentem, mert a kormány beállításokkal tököltem, próbálom felmérni az autó fizikáját, ami mondjuk nem egy hihetetlenül összetett valaminek tűnik, de azért abban a tudatban, hogy ez egy árkád cucc, biztos élvezhető x ideig.
Egyelőre azt mondom, hogy azt a négyezret megérte, amit kiadtam érte, de nem hinném, hogy több száz órát bele fogok tekerni. Néha előveszem, poénkodok benne egy sort, aztán hali. Nem mérföldkő, távolról sem kirívóan jó, a CM letett egy tőlük elvárható, szórakoztató holmit és kész. A fejlődés és az igyekezet érzékelhető, a végeredmény a maga helyén és kategóriájában kezelve értékelhető, a hozzám hasonló F1 fanok ideig-óráig haraphatják. De azért inkább a CARS, mint ez persze.
-
törölt tag
Végül jó (kevés...
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)
Kezdem azt hinni, hogy az a sok sírás tárgya, hogy nem még egy habkönnyű valamit kaptunk, hanem valami olyasmit, amihez alkalmazkodni kell, és ami tartalmaz némi kihívást is. Hát nem tudom, nekem pont ezért egyelőre bejön.
AI-val, versenyekkel kapcsolatban még nem tudom mi van, épp csak belekóstoltam tegnap. Ja, a cockpit nézet az még mindig trágya. A menü sem nagy haverom, most vagy én vagyok vak, vagy hülye, de nem találom, hogy hol lehet általános jelleggel kikapcsolni a segédleteket, ideális ív mutatását meg ilyeneket. Ugye nem versenyenként kell ezt kezelni? Az eléggé röhejes lenne.
-
törölt tag
válasz
bucketb0b #241 üzenetére
Nem tudom, de most komolyan, mindenhol azt olvasom, hogy nem vehető komolyan ez a játék, de van 3-4 ember, akik körömszakadtig védik, hogy márpedig ez az igazi F1-es élmény, és nagyon állat lett a handling, szinte már szimulátor és az AI is az eddigi legjobb talán - szerintük. Most akkor mi van? (Persze hajlok arra, hogy a többség véleményét vegyem inkább figyelembe, de nem értem ezt a fanboykodást ettől a néhány arctól, csak megérteném, hogy mi állhat mögötte.)
-
törölt tag
Nem értem ezt a sok sírást. Más fórumon már ott tartanak egyesek, hogy lassan best szimulátornak lesz kikiáltva a játék és aki mást mond, az hülye...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
Majd jön mindegyik külön-külön, fizetős DLC formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest