- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bucketb0b #260 üzenetére
Time Trial volt, és egyedül a leszorítóerőn állítottam. Ennél a körnél szerintem több másodperccel jobb időt lehet menni az 100%....Éreztem a középső szektorban, hogy egy kormánnyal sokkal jobban lehetne venni a nyújtott gyors kanyarokat. Van olyan pálya ahol nem is megyek rá a köridőre mert annyira elmarad a megszokottól.
-
törölt tag
válasz
bucketb0b #241 üzenetére
Nem tudom, de most komolyan, mindenhol azt olvasom, hogy nem vehető komolyan ez a játék, de van 3-4 ember, akik körömszakadtig védik, hogy márpedig ez az igazi F1-es élmény, és nagyon állat lett a handling, szinte már szimulátor és az AI is az eddigi legjobb talán - szerintük. Most akkor mi van? (Persze hajlok arra, hogy a többség véleményét vegyem inkább figyelembe, de nem értem ezt a fanboykodást ettől a néhány arctól, csak megérteném, hogy mi állhat mögötte.)
-
bandika0626
senior tag
válasz
bucketb0b #131 üzenetére
Most kicsit ráértem álligatni ezt a játékot. A következőkre jutottam:
1280x1024@60 medium 16x SMAA
min:61,5
max:81
átlag:71.5fps Vram:1500MB használ.Valóban most a kevesebb több! Azt ultrat is bírná a kártya mert 1300/6000-ig simán elmegy viszont Vram-ból 2800MB eszik. A gpu-z is kiakadt mikor játék közben futtattam és log fájt csináltam. Mikor feljebb ment a memória használat 2GB főlé értelmetlen bejegyzést csinált.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
bucketb0b #43 üzenetére
Próba képen A kalóz torrentről leszedtem egy mix albumot, amiben volt pár zene amit kiszürtek a hálózatfigyelők. Hozzáteszem semmire való zenék, csak a minőségre voltam kíváncsi, mert új hifi van az autóban. Aztán mivel a program felfelé is töltötte többszörösen bűnöztem és hát ez lett a vége. Levél egy ügyvédtől hogy bla bla a védenceinek a zenéi és így tovább.
Nem vagyok rá büszke, de vállaltam a felelősséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest