- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni G27-hez. Megőrjít ez a játék hogy ennyire szarul meg megcsinálva.
Mikor kijött egyből megvettem (sajnos), de már akkor gondok voltak az FFB beállításával. Egyszerűen nem volt FFB, csak hogyha ki be lépkedtem a menübe meg vissza, illetve volt amikor még úgy sem működött. Most mondom adok neki egy újabb esélyt hátha a sok patch megtette a hatását.
Na most ott tartok hogy annyi FFB van, hogyha neki megyek a falnak akkor iszonyat módon ráz a kormány. Hiálba állítok a Logitech Profiler-be bármit, akkor a játékba a V-Sync-et hiába kapcsolom ki/be mindenhogy rossz. Olyan a kormány mintha az FFB be se lenne kapcsolva, szóval nem érzek semmi ellenállást vezetés közbe.
Azt is megcsináltam hogy töröltem a Steamen a játékot, és újra letöltöttem, de ugyanúgy rossz.Viszont más játékok mint az Assetto Corsa, Project Cars, F1 2014, hibátlanul működik az FFB, szóval a kormánynak nincsen semmi gondja.
Van tippetek hogy még mit kellene megpróbálnom?
-
jozsi252
veterán
Levelezek a Codemasters supportal amiatt hogy a G27-es kormányomon az FFB gázos. Belinkeltem a levélbe nekik azt a topicot ahol sok embernek van gondja kormánnyal. Erre írják hogy a rendszerem adatait mentsem le ( run-dxdiag-on belül van rá lehetőség). Nem is azt írják hogy sry a kiadott játék szar, hanem h nálam nem stimm valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest