Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni G27-hez. Megőrjít ez a játék hogy ennyire szarul meg megcsinálva.
Mikor kijött egyből megvettem (sajnos), de már akkor gondok voltak az FFB beállításával. Egyszerűen nem volt FFB, csak hogyha ki be lépkedtem a menübe meg vissza, illetve volt amikor még úgy sem működött. Most mondom adok neki egy újabb esélyt hátha a sok patch megtette a hatását.
Na most ott tartok hogy annyi FFB van, hogyha neki megyek a falnak akkor iszonyat módon ráz a kormány. Hiálba állítok a Logitech Profiler-be bármit, akkor a játékba a V-Sync-et hiába kapcsolom ki/be mindenhogy rossz. Olyan a kormány mintha az FFB be se lenne kapcsolva, szóval nem érzek semmi ellenállást vezetés közbe.
Azt is megcsináltam hogy töröltem a Steamen a játékot, és újra letöltöttem, de ugyanúgy rossz.Viszont más játékok mint az Assetto Corsa, Project Cars, F1 2014, hibátlanul működik az FFB, szóval a kormánynak nincsen semmi gondja.
Van tippetek hogy még mit kellene megpróbálnom?
-
jozsi252
veterán
Levelezek a Codemasters supportal amiatt hogy a G27-es kormányomon az FFB gázos. Belinkeltem a levélbe nekik azt a topicot ahol sok embernek van gondja kormánnyal. Erre írják hogy a rendszerem adatait mentsem le ( run-dxdiag-on belül van rá lehetőség). Nem is azt írják hogy sry a kiadott játék szar, hanem h nálam nem stimm valami..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest