- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
a_bosszuallo #107 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire él még a MédiaMárkótól a 60 napos visszavásárlás, szerintem még igen. Ha nem jön be a cucc akkor minden gyári cuccával visszaviszed és visszaadják a vételárat. Én már vásároltam így, viszont pont bejött (nem pc-s dolgot), szóval maradt is. Érdemes még ezt is szemügyre venni.
Vagy a naracssárga e digitális üzlettől, ahol szintén netes vásárlás esetén 14 napig gond nélkül visszaveszik. Én itt már vettem egyszer egy középkategóriás fényképezőt, de gyatrább volt, mint az ezer éves kompaktom. Bevittem a boltba, nagyon rendes volt az eladó srác is, csak megkérdezte, hogy mi volt vele a panaszom, de mondta is, hogy ezek sajnos manapság ilyen minőségűek. A lényeg, hogy neten rendeld.
Szerk.: azért ajánlottam ezt a kettőt, mert nagy lánchálózattal rendelkeznek és pozitív volt a tapasztalatom. -
Sutee89
aktív tag
válasz
a_bosszuallo #107 üzenetére
Én a helyedben vennék egy használt Momo-t, egy-két hónap alatt úgyis kiderül, hogy tetszik-e, akarsz-e kormánnyal játszani, vagy nem. Ha megtetszik a dolog, akkor úgyis kipróbálsz más autós játékokat, esetleg szimulátorokat, és talán váltasz feljebb, ha nem, akkor szerintem 1-2 ezer Ft buktával tovább tudod adni. A TRUST-tól elmenne a kedved az egésztől, ezt garantálom.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
a_bosszuallo #105 üzenetére
Szerintem nem sokan fognak rábeszélni erre a kormányra. Nincs erővisszacsatolás, pontatlan, rossz minőségű műanyag kacat. Olvasd el a topicjában a hozzászólásokat, talán meggondolod magad.
Ha tényleg csak ennyi a keret, akkor Logitech MOMO-t nézz használtan Hardveraprón, ez alá ne add.
-
válasz
a_bosszuallo #79 üzenetére
Csak olyan kontroller jöhet szóba, aminek analóg karajai vannak.
Szerintem a Microsoft XBox360 controller egy jól összerakott darab, de majd megerősítik, vagy cáfolják, akik olyat használnak. Nekem kormányom van, kontrollert csak Prince of Persia-hoz, Assissn's Creed-hez, meg Batman-hez használtam. Évek óta megvan és hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone-t használók OFF topikja
- Call of Duty: Warzone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő