Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
a_bosszuallo
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire él még a MédiaMárkótól a 60 napos visszavásárlás, szerintem még igen. Ha nem jön be a cucc akkor minden gyári cuccával visszaviszed és visszaadják a vételárat. Én már vásároltam így, viszont pont bejött (nem pc-s dolgot), szóval maradt is. Érdemes még ezt is szemügyre venni.
Vagy a naracssárga e digitális üzlettől, ahol szintén netes vásárlás esetén 14 napig gond nélkül visszaveszik. Én itt már vettem egyszer egy középkategóriás fényképezőt, de gyatrább volt, mint az ezer éves kompaktom. Bevittem a boltba, nagyon rendes volt az eladó srác is, csak megkérdezte, hogy mi volt vele a panaszom, de mondta is, hogy ezek sajnos manapság ilyen minőségűek. A lényeg, hogy neten rendeld.
Szerk.: azért ajánlottam ezt a kettőt, mert nagy lánchálózattal rendelkeznek és pozitív volt a tapasztalatom. -
Sutee89
aktív tag
válasz
a_bosszuallo
üzenetére
Én a helyedben vennék egy használt Momo-t, egy-két hónap alatt úgyis kiderül, hogy tetszik-e, akarsz-e kormánnyal játszani, vagy nem. Ha megtetszik a dolog, akkor úgyis kipróbálsz más autós játékokat, esetleg szimulátorokat, és talán váltasz feljebb, ha nem, akkor szerintem 1-2 ezer Ft buktával tovább tudod adni. A TRUST-tól elmenne a kedved az egésztől, ezt garantálom.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
a_bosszuallo
üzenetére
Szerintem nem sokan fognak rábeszélni erre a kormányra. Nincs erővisszacsatolás, pontatlan, rossz minőségű műanyag kacat. Olvasd el a topicjában a hozzászólásokat, talán meggondolod magad.
Ha tényleg csak ennyi a keret, akkor Logitech MOMO-t nézz használtan Hardveraprón, ez alá ne add.
-
válasz
a_bosszuallo
üzenetére
Csak olyan kontroller jöhet szóba, aminek analóg karajai vannak.
Szerintem a Microsoft XBox360 controller egy jól összerakott darab, de majd megerősítik, vagy cáfolják, akik olyat használnak. Nekem kormányom van, kontrollert csak Prince of Persia-hoz, Assissn's Creed-hez, meg Batman-hez használtam. Évek óta megvan és hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest