Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Egy jó hét alatt 3 patch, ha így haladnak még 1-2 hónap és mindenkinek megszüntetik a baját
(remélem nem unják meg a javítások gyártását)
-
Steve1207
veterán
válasz
a_bosszuallo #107 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire él még a MédiaMárkótól a 60 napos visszavásárlás, szerintem még igen. Ha nem jön be a cucc akkor minden gyári cuccával visszaviszed és visszaadják a vételárat. Én már vásároltam így, viszont pont bejött (nem pc-s dolgot), szóval maradt is. Érdemes még ezt is szemügyre venni.
Vagy a naracssárga e digitális üzlettől, ahol szintén netes vásárlás esetén 14 napig gond nélkül visszaveszik. Én itt már vettem egyszer egy középkategóriás fényképezőt, de gyatrább volt, mint az ezer éves kompaktom. Bevittem a boltba, nagyon rendes volt az eladó srác is, csak megkérdezte, hogy mi volt vele a panaszom, de mondta is, hogy ezek sajnos manapság ilyen minőségűek. A lényeg, hogy neten rendeld.
Szerk.: azért ajánlottam ezt a kettőt, mert nagy lánchálózattal rendelkeznek és pozitív volt a tapasztalatom. -
Steve1207
veterán
válasz
Motion_Blur #60 üzenetére
A mercinél amúgy is esélyes a fék hiba, lehet tudnak valamit!
-
Steve1207
veterán
válasz
Motion_Blur #56 üzenetére
Törött bordával ez a játék tényleg életveszélyes röhögéskor
Még mindig szakadok ezen.
További hibákat olvastátok már? [link] Egyszerűen hihetetlen, hogy egy nap alatt majd negyven oldalnál járnak. A legjobban a boxos tetszik, hogy egyszerre hívják ki az embert a csapattárssal.
A vezetési élményt viszont dicsérik sok helyen. -
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Taylor néni manapság mindenre képes sajnos
Viszont nekem is gyanús kicsit, bár szerintem a zene részen pár előadó, szerző tényleg rámegy jobban.
i5 + Intel HD4000 teszt, csak hogy az IGP-s kíváncsiskodóknak is legyen infó: totál minimumon, 800x600, 20fps átlag. A 2014 megy a notin is 25-30 fps körül, 1600x900-on, mediumon. No majd a nagy gépen pár hét múlva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest