Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
Én sokáig F1-hez a Thrustmaster F430 FFB kormányát használtam nagyon jó kis kormány,csak az a baj, hogy 270 fokos. Itt a hp-n láttam meg fizethető áron a kormányt.
-
kozmy
őstag
válasz
DeathAdder #347 üzenetére
Ha meg oldódott a hiba az csak jóóó, remélem tudtam segíteni
-
kozmy
őstag
válasz
DeathAdder #345 üzenetére
Na mi a helyzet a controllerel?
-
kozmy
őstag
válasz
DeathAdder #343 üzenetére
Rossz a gamepadod. Cseréld fel a féket a gázzal és kiderűl melyik oldalad rossz
-
kozmy
őstag
A lineritást állítsd 5 vagy 10%—ra
-
kozmy
őstag
Akkor az 270 fonos
-
kozmy
őstag
Valaki tud megoldást a hatalmas kormány holt játékra? Minden 0-van a játékban és a kormány 360 fokra van állítva és jobbra balra kb 10-10 cm kell elmozdítanom a kormányt,hogy érzékelje a kormány megmozdulását. Eddig ilyen nem volt. Azt hittem, hogy a kormányom kaksizott be, de nem,mert a 14 F1-el meg PC, AC tökéletesen jó. Sóval a legutóbbi frissítéssel valamit el csesztek szerintem.
-
kozmy
őstag
Nekem a múlti szinte sehogy nem működuk 10ből 2,3 szor ha csatlakozik, akkor is csomót várni kell egy versenyre és akkor is tele van aberráltakkal. Kár hogy a LAN funkciót ki hagyták belőle.
-
kozmy
őstag
Szerintem bőven elég az a 60fps
-
kozmy
őstag
Nekem is érdekes a játék müködése, mert ha vsync on akkor 60fps az stabil de hamár ki kapcsolom akkor kapok 80-90közötti fps és olyan mikro szaggatás van benne hogy hihetetlen, ezért a vsync be kapcsolom és meg elégszem a stabil 60fps-el. Hozzá teszem a játék ki van max-olva.
-
kozmy
őstag
válasz
bandika0626 #161 üzenetére
Igazábó nincs gondom a kontroller irányítással, a kép élességgel volt a legfőbb gondom.
-
kozmy
őstag
válasz
bandika0626 #159 üzenetére
Aktiválódik a gampad érzékenység állítási lehetőség is?
-
kozmy
őstag
Itt van egy kis mód, ami meg oldja, hogy ne legyen olyan homályos a grafika,szerintem tök klassz, és éles lesz a grafika, innen letölthető [link]
-
kozmy
őstag
Azért eszik annyit, mert jó az étvágy
és dús keverékkel megy a legjobban
-
kozmy
őstag
Az irányításon még finomithatának nem sértődnék meg
-
kozmy
őstag
Valaki írta itt korábban, hogy aki a steamon vásárolta a játékot és nem tetszik akkor a steam vissza fizeti a játék vétel árát, ha valóban így van akkor valaki priviben meg írná nekem, hogy ez valojában, hogy is működik? Köszi mindenkinek aki tud segíteni!
-
kozmy
őstag
válasz
bandika0626 #130 üzenetére
Nem lehet állítani érzékenységet kontrollernél.
-
kozmy
őstag
Ha meg a SATURACIOT tolod felfelé akkor annál érzékenyebb lessz a kormány.
-
kozmy
őstag
Ha jól tudom a játékon belűl a LINERITAST kell felfelé tolni hogy ne legyen annyira érzékeny
-
kozmy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #72 üzenetére
Tele van bugal a játék, sajna bánom hogy meg vettem, ha tehetném vissza kérném a pénzemet.
-
kozmy
őstag
LAN-on lehet játszani? Sehol nem találok LAN-os csatlakozási lehetőséget
-
kozmy
őstag
Ezt a hányadék
steamot bakker talált valmi frissítéstaz F1 és azóta el sem indul a játékom ki írja, hogy a steam szervere túlterhelt (401)hiba
Remélem vissza tudom kérni a lóvémat ezektől steamon vettem ezt az okádékot -
kozmy
őstag
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
Ami videót linkeltél ilyennel nem találkoztam ez nagyon dúrva.
-
kozmy
őstag
Kissé sz..rul sikerült codiéknak ez a játék steamon meg vettem,remélem javítják a sok sok hibát.Multizni is alig lehet nehezen kapcsolódik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- War Thunder - MMO Combat Game
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest