- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Nálam sincs semmilyen laggolás, vajsimán fut.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem megy. Egyszerűen Rich üzemmódban akárhogy megyek túlmelegszik a motor. Standard-ban akár pirosban is járathatom a motort, semmi baja.
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Ez hiba vagy én vok béna. Fuel mix-et nem tudom max fél kör erejéig használni Rich-ben, aztán bepirosodik a motor és nem adja le rendesen a teljesítményt. Standardon sokkal gyorsabb így a gép.
Most akkor soha nem lehet több benzint adni neki? -
Rolly Dy07
senior tag
Mindegy hagyjuk ezt a pénz témát. Bocsi hogy itt feljött.
Megvettem A gameholds-ról 24Eur-ért.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
bucketb0b #43 üzenetére
Próba képen A kalóz torrentről leszedtem egy mix albumot, amiben volt pár zene amit kiszürtek a hálózatfigyelők. Hozzáteszem semmire való zenék, csak a minőségre voltam kíváncsi, mert új hifi van az autóban. Aztán mivel a program felfelé is töltötte többszörösen bűnöztem és hát ez lett a vége. Levél egy ügyvédtől hogy bla bla a védenceinek a zenéi és így tovább.
Nem vagyok rá büszke, de vállaltam a felelősséget. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #32 üzenetére
Köszi a választ. Nekem nincs meg a 2014-es, és jó hogy ebbe beletették. Nincs még ilyen új formulás F1-em.
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok most online CD Key-t venni elfogadható áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest