Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
-
assettoban van opció hogy addig szalad fel a csúszka emilyen mélyen nyomom a ravaszt, és valóban volt hogy nem ment végig
Mondom megfordítom a gamepadot és szétszedem. Erre megláttam egy kapcsolót a hátulján X és másik irányban D jelöléssel. Fogtam kapcsoltam egyet rajta oda-vissza, azóta lementem egy 10 kört, de nem tapasztaltam ezt a hibát.
Tehát valóban a controllerrel volt/van a baj -
-
Leszedtem, újratelepítettem, ugyanaz a hiba...
Mérgemben kitöröltem a Documets\My Games\F1 2015 könyvtárat és utána indítottam el a játékot. (Telepítés előtt kitöröltem pedig azt is).
Ezután a létrehozta újra a könyvtárat és már lehetett custom vezérlő beállításokat készíteni. Fene sem érti ennek a játéknak a lelkét...
-
bandika0626
senior tag
Azt ebben a fájlban kell keresni (action_map_preset_win.xml).
Én megkerestem az én gamepadom-hoz tartozó értéket és jegyzet tömbbe átírta és elmentettem. Az eredetiről először csináltam egy másolatot ha gond lenne.
Nekem itt volt:
</Action>
</ActionMap>
<ActionMap actionMapName="xi_Preset1" deviceName="xinput_pad" priority="3">
<Action actionName="Accelerate">
<Axis axisName="xinput_right_trigger" type="uniDirectionalPositive" deadZone="0.8" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Brake">
<Axis axisName="xinput_left_trigger" type="uniDirectionalPositive" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Steer Left">
<Axis axisName="xinput_left_stick_x" type="biDirectionalLower" deadZone="0.1" saturation="10.0" />
</Action>
<Action actionName="Steer Right">
<Axis axisName="xinput_left_stick_x" type="biDirectionalUpper" deadZone="0.1" saturation="10.0" /> -
bandika0626
senior tag
Egyetértek.
Engem főleg az zavar, hogy kivették a részletes beállítások lehetőségét a gamepadok-tól. A kormányzás így nagyon rossz lett. Komolyan mondom ha ráfújok a minibotra már akkor irányt vált az autó. Ezt nagyon elcseszték benne.
Remélem lesz elég nagy felhördülés és kiadnak hozzá valami javítást. -
Sutee89
aktív tag
Bizony nem igaz. Lehet nagyon jó köröket futni kontrollerrel is. Inkább versenyhelyzetben és a konzisztens köridők hozásában nagy segítség a kormány, sokkal stabilabb, kiszámíthatóbb. Nekem kontrollerrel fél-egy másodpercen belül szórnak a köridejeim, kormánnyal meg két tizeden belül tudok maradni több körön keresztül. Viszont kormánnyal nem mindig tudom megfutni a controlleres gyorskörös időket. Fura
Amúgy Xbox360 wireless controllert használok, én nagyon szeretem, kényelmes, hogy a bal analóg fent van a sarokban, jobban kézre áll, mint a Logitech-es társai. A ravaszoknak is jó hosszú útjuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA V
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest