Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi
Újabb patch érkezett, közel 400 MB
- Fixed AI always pitting on the same lap as their team mate
- Fixed some instances of cars getting stuck in the pit lane
- Fixed infrequent crash in the pit lane
- Fixed car resetting to track when using flashback in the pit lane
- Fixed instances of the pitting strategy not always updating correctly
- Fixed fuel changes not saving correctly when changed under parc fermé conditions
- Fixed various errors with the damage, fuel and temperature swipe
- Fixed game stutter when the player takes control of an AI-driven car
- Fixed AI cars having punctured tyres in P2 and P3 sessions in Pro Season mode
- Fixed identical weather being used for all practice sessions in Pro Season mode
- Fixed game resuming instantly when backing out of replay
- Fixed flickering on track reflections in wet weather on high graphics settings
- Fixed objects popping when playing with multi-monitor and wide screen setups
- Added ability to adjust camera and field of view settings
- Fixed McLaren 2015 car’s gear paddles glowing orange under braking
- Added ability to delete car setups
- Added a new “invite only” custom match option
- Added push to talk functionality for voice comms
- Improved session joining speed through the multiplayer hoppers.
- Reconfigured hoppers to give one hopper per difficulty setting
- Updated feature race to Belgian Grand Prix
- Fixed players with invalidated lap times being shown as in 1st place during one shot qualifying sessions
- Fixed grid order being incorrect after one-shot qualifying session if players had invalidated their lap times
- Fixed several instances of players failing to start a session after other players have left the game
- Fixed race start timer increasing whenever a player joins a hopper lobby
- Fixed players acquiring another player’s points when joining a session mid-season
- Fixed saved lobby settings not loading in correctly
- Fixed players not joining hopper lobbies correctly from some game modes
- Fixed car body not loading in correctly in some multiplayer race
- Fixed multiple incorrect fastest lap notifications being displayed during online practice sessions
- Fixed vote to skip track being used multiple times in lobbies
- Added notifications for players retiring during a multiplayer session
- Various other bug fixes and improvements -
válasz
Motion_Blur #80 üzenetére
Szia Motion!
Esetleg a többi pályához nincs véletlenül setup-od?
-
snecy20
nagyúr
Nálam egy hónap alatt sajnos eléggé kikopott a játék.
Ellenben a Dirt Rally és a Project Cars megunhatatlan. -
HaJo90
csendes tag
válasz
#96349952 #294 üzenetére
Általában nem a kezeléssel, hanem a bugokkal kapcsolatban van a legnagyobb baja az embereknek (köztük pl. nekem is). A kezelés nagyon tetszik, én játszottam a 2014-essel is, határozott, egyértelmű és nagy az előrelépés ilyen téren, de én pl. hosszú versenyeket megyek (teljes táv), és előfordul, hogy 2x is megszakítom és máskor folytatom (mid-session save), és pl. elsőre az AI-ra körönként 1 másodpercet verek, visszatöltés után kettőt rám az AI (körönként), harmadjára megint rémgyenge az AI. (az én köridőim változatlanok) A grafika sem mindig konzisztens két indítás között. A nem támogatott kormányokra nem hozza be az érzékenységi beállításokat, és alapból iszonyú érzékeny. (Én emiatt (is) vettem új kormányt.., pedig a 2014-ben tökéletes volt) Sokszor diavetítés lesz egyik pillanatról a másikra (fps drop), és csak restart oldja meg. Online versenyből mindenféle hibával kidob. Ráadásul a patch-ek sem konzisztensen javítanak az állapoton, Steam-en érdémes nézni a hozzászólásokat, ha a tizede csak igaz (de miért lenne csak ennyi..), akkor is sok embernek rontja el a patch az élményét. Picit fejetlenség van sajnos, pedig határozottan jó dolgok is születtek.
Globálisan kapcsolható, fejből nem tudom, hogy hol van. My F1-en belül az assist-oknál valahol, hogy a kettő között van-e és milyen menüpont, nem tudom most megmondani.
-
törölt tag
Végül jó (kevés...
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)
Kezdem azt hinni, hogy az a sok sírás tárgya, hogy nem még egy habkönnyű valamit kaptunk, hanem valami olyasmit, amihez alkalmazkodni kell, és ami tartalmaz némi kihívást is. Hát nem tudom, nekem pont ezért egyelőre bejön.
AI-val, versenyekkel kapcsolatban még nem tudom mi van, épp csak belekóstoltam tegnap. Ja, a cockpit nézet az még mindig trágya. A menü sem nagy haverom, most vagy én vagyok vak, vagy hülye, de nem találom, hogy hol lehet általános jelleggel kikapcsolni a segédleteket, ideális ív mutatását meg ilyeneket. Ugye nem versenyenként kell ezt kezelni? Az eléggé röhejes lenne.
-
snecy20
nagyúr
válasz
hermanyi #291 üzenetére
A beállítási lehetőségek olyannyira elnyagyoltak, hogy még szélsőséges állítgatásokkal sem tudtam lényegesen másmilyenebb időket menni mint a default-tal. Annak van csak értelme, hogy az 5 féle preset közül válogasson az ember aszerint, hogy épp milyen gyors/vagy lassú a pálya oszt ennyi...
-
makkai
aktív tag
válasz
#97716736 #284 üzenetére
Nekem is darabosnak tűnik, hiába van 90-100 fps.
Be kellett kapcsolnom a V-syncet. Javaslom tegyél így Te is.
Gondolom attól, hogy 144Hz-es monitorod, működtethető más frissítési frekvencián is. állítsd 60 vagy 75 Hz-re.
Amennyit mindíg tud a kártya. Szerintem a 75 belefér.
Esetleg felvételkor eshet be alá, de akkor is 60 fölött marad. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #282 üzenetére
144Hz-es a monitorom, és fixen nincs meg mindenhol a 100+ szóval akkor még rosszabb lenne a helyzet.
(#283) Motion_Blur Köszönöm a választ
-
törölt tag
Üdv emberek!
Tegnap újítottam be egy GTX 970 kártyára, és az a problémám hogy az F1 2015 micro lagos nekem. Nem sima a játékmenet, hanem meg meg akad. Sajnos így meg játszhatatlan nekem. Minden más játék megy szépen, de ennél nem akar szépen futni, illetve a Dirt 3-nál is vannak ilyen problémák sajnos.
Ez Vga driver probléma lesz?
Régi kártyámnál nem volt ilyen gond, akkor egy HD6970-es kártyával hajtottam gond nélkül.Előre is köszi a választ!
-
hermanyi
addikt
Na hivatalosan is magamévá tettem ezt a játékot . Problémám amint online szeretnék próbálkozni ERROR üziket dobál .
-
kozmy
őstag
Valaki tud megoldást a hatalmas kormány holt játékra? Minden 0-van a játékban és a kormány 360 fokra van állítva és jobbra balra kb 10-10 cm kell elmozdítanom a kormányt,hogy érzékelje a kormány megmozdulását. Eddig ilyen nem volt. Azt hittem, hogy a kormányom kaksizott be, de nem,mert a 14 F1-el meg PC, AC tökéletesen jó. Sóval a legutóbbi frissítéssel valamit el csesztek szerintem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #268 üzenetére
Angolul mondod?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez a Voice Radio vagy mi,működik valakinek? Mert hiába mondok bármit is semmire nem reagál.
-
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Motion_Blur #264 üzenetére
Ok, de mennyiben valtoztatja meg az auto teljesitmenyet, stb?
-
törölt tag
Szingapúrba menjünk egy Time Trialt....Aki úgy gondolja meg szeretné mutatni mit tud az menjen egy leggyorsabb kört és rakja be a képet róla....Kíváncsi leszek mit tudtok.
És ki lesz a legjobb közülünk. Természetesen oda írjuk, hogy mivel játszottunk pl kormány, bill. stb. És akkor így a kategóriánként hirdetnénk győztest és így végig mehetünk az összes pályán akár. Tűzzünk ki egy időpontot ami a határidő és addig jöhetnek a köridők. Ha benne vagytok írjatok.
-
törölt tag
válasz
bucketb0b #260 üzenetére
Time Trial volt, és egyedül a leszorítóerőn állítottam. Ennél a körnél szerintem több másodperccel jobb időt lehet menni az 100%....Éreztem a középső szektorban, hogy egy kormánnyal sokkal jobban lehetne venni a nyújtott gyors kanyarokat. Van olyan pálya ahol nem is megyek rá a köridőre mert annyira elmarad a megszokottól.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #254 üzenetére
Én most mentem egy pár kört a kedvedért igaz én bill.el nyomom de a beállítások variálása nélkül ilyen időt mentem:
ha komolyabban ráfeküdnék biztos javulna a köridő, de most csak így gyorsba mentem pár kört. Kormánnyal és egyéb komolyabb eszközökkel sokkal jobb időt lehet menni, de én jelenleg bill.-el tolom mint mondtam.
Talán még egy 5-6 tizedet tudnék szerintem javulni, de akkor komolyabban bele kéne mélyednem a beállításokba. Sok olyan kanyar van ezen a pályán ahol billentyűvel nehéz szépen az íven maradni, itt sokat bukok egy kormányhoz képest az tuti.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #254 üzenetére
Time Trialnél ott van a világranglista, ott le tudod ellenőrizni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Shanghai pályán 1:41:526-os idő az jónak számít?
-
hermanyi
addikt
Na most beleszaladtam egy nagy kérdésbe. Száraz pálya időmérő . száraz verseny . Utolsó 6 körre leszakad az ég . Hol lehet megmondani ,hogy milyen gumit tegyenek fel futam közben?
-
hermanyi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #246 üzenetére
Na én ezt nem találom : Specific Game Settings
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
hermanyi #238 üzenetére
Logitech Profilban ezt állítsd be: Global Settings-----Specific Game Settings
Játékban Driving Controls-nál az Input Device értelemszerűen LOGITECH.
Controls Preset-nél pedig Logitech G27,többit nem kell bántani ami lentebb van.
Advanced Wheel Settings-nél minden beállítás 0-ás értéken legyen.
Force Feedback-nél OFF/ FS=0 EF=36 WW=25 -
bucketb0b
őstag
válasz
#96349952 #242 üzenetére
Szimulátor sosem lesz ez a játék, akkor már Project Cars vagy Assetto ha szimulátorozni akarsz. Vezetés, hát 1x mentem 25% versenyt, McLarennel vertem a Mercit hardon 10 mp-vel, fordított gumistratégiával az 1. helyről indulva, mert esős kvalit megnyertem 2-3 mp-vel. Az időmérőn egy csomó gép ki lett zárva feltartás vagy szabálytalan boxelhagyás miatt (érdemes megnézni a büntetéseket a Q után
viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl.
-
hermanyi
addikt
válasz
#96349952 #242 üzenetére
Szimulátortól nagyon messze van . Fizika nekem is majdhogynem tetszik, az eddigi részekhez képest szerintem ezen a téren előre léptek .AI sajnos képes hatalmas hibákra (nekem Vettel a mumosom 5 böl 4 szer ö lök ki ) . A kormányomat nem tudom beállítani rendesen sajnos ,ami viszont az elődöknél sikerült ,itt olyan érzésem van ,hogy laggol ,mintha holtjátéka lenne pedig az 0-ára van állítva mindenhol.
-
törölt tag
válasz
bucketb0b #241 üzenetére
Nem tudom, de most komolyan, mindenhol azt olvasom, hogy nem vehető komolyan ez a játék, de van 3-4 ember, akik körömszakadtig védik, hogy márpedig ez az igazi F1-es élmény, és nagyon állat lett a handling, szinte már szimulátor és az AI is az eddigi legjobb talán - szerintük. Most akkor mi van? (Persze hajlok arra, hogy a többség véleményét vegyem inkább figyelembe, de nem értem ezt a fanboykodást ettől a néhány arctól, csak megérteném, hogy mi állhat mögötte.)
-
törölt tag
Nem értem ezt a sok sírást. Más fórumon már ott tartanak egyesek, hogy lassan best szimulátornak lesz kikiáltva a játék és aki mást mond, az hülye...
-
djrobaa
aktív tag
Szevasztok.
Ez a játék nemtudja egyszerre kezelni a kormányt és a pedált? Adott egy CSR Elite és egy CSR Elite pedál. Mindegyik USB porton csatlakozik a géphez. AC és PCars teljesen jól kezeli, de itt vagy az egyiket vagy a másikat tudom csak beállítani. Custom beállítással meg akkora holtjátékot lő be a gép, hogy nem lehet vele elfordulni kanyarban... Valami ötlet?
-
hermanyi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #235 üzenetére
Én megköszönném ha átdobnád a kormány beállításaidat .
-
kozmy
őstag
Nekem a múlti szinte sehogy nem működuk 10ből 2,3 szor ha csatlakozik, akkor is csomót várni kell egy versenyre és akkor is tele van aberráltakkal. Kár hogy a LAN funkciót ki hagyták belőle.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Logitech G27-el nagyon durván lehet tolni.
Akinek kell kormány beállítás abban talán tudok segíteni. -
Chereiose
addikt
Sziasztok,
megjelenéskor sok hiba volt a játékkal, főleg a multival. Ezeket parch formájában javították már, legalább a multi az játszható? -
plman
tag
válasz
Csapoati #229 üzenetére
A bírja a kitűzött körszámig, még egy-két körrel tovább is (igaz akkor már eléggé csuszkálok), viszont a tobbieknek jóval tovább, mint említettem legalább 4-5 kör és ráadásul nem nagyon lassulnak úgy mint én.
mondjuk teszek egy próbát majd az egyik mercivel vagy ferkával (most jelenleg alonsoval megyek) lehet, a különbözö autók gumik kezelését is lemodellekzték.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #228 üzenetére
Sehogy, az a való életben is fix. Ne használd rich módban sokáig.
plman: Ez a gumikezelési gond nem a játék hibája. Nekem a kitűzött körszámig bírja általában a gumi, igaz óvatosan is kell bánni velük - megint csak ahogy a való életben is.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az üzemanyagot hogy lehet növelni mert mikor elér egy adott körhöz akkor pirossal jelzi hogy kevés a kraft,és ilyen rángatózva megy el nagy nehezen a célig...........
-
plman
tag
hogy őszinte legyek nekem kezd elmenni a kedvem. A rajtnál kilöknek a pályáról, és még engem figyelmeztetnek, hogy elhagytam a pályát (mondjuk legalább nem büntetnek), akárhogy óvom a gumikat a többieknek tuti, hogy legalább 4-5 körrel tovább bírja egy-egy szett, ezáltal nekik eggyel kevesebb kiállásból is megvan a futam. A gumi stratégiát nem lehet módosítani se a rajtnál se menet közben, csak meglehet nézni a rajtnál és ennyi. Ha esővel indul a futam akkor tuti, hogy az első kiállásom után 3 körön belül már száraz pályás gumi kell, és mivel a többieknek az inter is tovább bírja mint nekem így megint egy + kiállás a többiekhez képest, meg még + az az időveszteség ameddig visszakóricálok a boxba slickért(mert amikor én cseréltem akkor az inter kellett újból) mert természetesen pont akkor lesz csontszáraz a pálya amikor a többeik épp cserélnek (naná, hogy slickre) én meg pont elhagytam a boxbejáratot. Malajziában 15 másodperccel vezettem az esőben mire a fent leírt folyamat lejátszódott már több mint 1 perc! hátrányom volt az elsőhöz (Rosberg) képest. a futamot vagy 4-5 alkalommal újraindítottam és minden alkalommal ugyanez játszódott le pedig hol korábban hol később áltam ki mint az első alkalomkor.
Na de , hogy pozitívumot is írjak:
A erősorrend kb. reális, a gumik ugyanúgy mint a valóságban csak 2-3 körig tapadnak igazán jól utánna érezhetően veszítenek a tapadásból.
-
Csoffadalom
tag
Épp most tapasztaltam két érdekességet. Osztrák nagydíjat kezdtem el. A versenytáv 100%, nehézség expert. Az elején gumistratégia, első bokszkiállás:42968733-42968734-ik körben, a második meg a 15-16-ik-ban. He???? Mindegy, röhögve indítom a versenyt, rajt és az indulás pillanatában defektet kapott a két első kerék....... Itt hajítottam el a irányítót és kapcsoltam ki az egészet a francba.
-
snecy20
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #224 üzenetére
Ja...akkor megvan mire gondolsz. Egy Marussia/Manor jó ha megy 320-at Monzában, egy Mercedes pedig 360 környékén minimális szárnyakkal. Ez direkt ilyen.
-
bucketb0b
őstag
Kipróbáltam már én is a játékot, hát a gépeket megint nem sikerült jól megcsinálniuk
hozzámérnek és kirepülök, hardon meg verem a Mercit Buttonnel
a körítés szép, de ez így megint nem nagy valami. -
snecy20
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #221 üzenetére
Default beállításokkal még Monacoban is megvan a 280, szerintem nem vált fel neked bizonyos fokozattól az autó, vagy valami nagyon elkutyulódott a beállításokban.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,kormánnyal tolja valaki?
Valaki dobhatna egy frankó kis beállítást autóra. (száraz és esős pályára)Más: Az miért van hogy EASY-n játszok Champioship-ben,és a kocsim alig éri el a 260km/h-t,és az ellenfelek pedig simán elhúznak mellettem vagy 300-al??? Ezt nem értem.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Tudtok nekem adni valami beallitast?
Egesz jo lett a jatek, ami viszont nagyon idegesit:rohadtul idiotak az ellenfelek, folyamatosan kiloknek :/
Os4-en jatszok.
Koszi -
Csapoati
nagyúr
Kopik, de nem vészesen. Nálam minden segítség off (kivéve a váltó, mert még lusta vagyok), de a kitűzött időpontban többnyire ki tudok állni a boxba cserére, nem totál kuka a gumi. Mondjuk Malajziában meg Kínában már kicsit necces volt, de pl Bahreinben még kint is maradhattam volna +1 körre. Vigyázok a kigyorsításoknál, azon múlik a legtöbb.
-
_stick_
őstag
Ok, kipróbálom.
Ti amúgy hogy álltok ezzel a kérdéssel? Már hogy a kopással. -
hermanyi
addikt
Mindened Be van kapcsolva ami a gumikat kíméli
Szóval a kanyarokban rángatod az autót ,vagy nem az ideális íven fordulsz kanyarokban. Ilyen segítségekkel nem lenne szabad ,hogy a gumiknak baja legyen.Szerk:
Lehet nem melegednek fel a gumijaid üzemi hőfokra és azért csúszkálsz . -
_stick_
őstag
Hali!
Adnátok pár vezetés technikai tanácsot a gumik kímélésére? Továbbra is kínlódok.
TC - full, ABS - ON, Hard AI
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest