Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kormány problémát én is érzékeltem....
Ráadásul hiába állítok be bármilyen elfordulási szöget a DFGT-nek, sz*rik rá a program. Amíg nem az enyém az irányítás (pl. Kimi "lenyomásánál", mikor bedob SPA-ban a pályára), addig érezhető, hogy az elfordulási szög végén megfogja az FFB motor a kormányt.
Aztán mikor már én irányítom az autót, akkor eltűnik a végállás. Igaz, hogy ilyenkor már érezni egyébként is az FFB-t. De csak 10%-ra állítottam be a játékban, ha 0-ra veszem, akkor meg minek FFB-s kormány?
El van ez qrva, nem kicsit, nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 128GB fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest