Hirdetés
- RAM topik
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Persze, de lehet rosszul írtam, a lényeg az lett volna - ffeltétlen megéri a csaknem 60000Ft árkülömbség a feeling felárat? Mert amíg komolyabb szimben esetleg mp/eket számít egy profi kormány (bár ott már a g27 pedál is kevés), addig itt sebességbeli különbséget nem tapasztaltam. A feeling valóban ott van. De kötve hiszem aki az arcade, szórakozós irányvonalat képviseli az kiadna ennyi pénzt érte.
És igen amíg akár egyesek billel lehozzák legend szinten a játékot addig felesleges is a beruházás. Röhögtök, de a '11-et kipróbáltam egy Manta digitális kormánnyal, rövid határidőn belül ugyan ugy muzsikált.
Új hozzászólás Aktív témák

- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs