Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Nos az első 50%-os futam amit megpróbáltam végigjátszani Hockenheimben zajlott. Az első helyről indultam, és tartottam is a pozíciót kb. 5 másodperccel vezetve a második előtt. Aztán jöttek a lekörözések, és az egyik Marussia a célegyenes végi első kanyarban majdnem megállt előttem, kikerülni nem volt időm így belementem és a szokásos módon némi sérüléssel az első szárnyon, de simán folytattam a versenyt. Kaptam egy boxutca áthajtásos büntetést. Mivel a mérnök a rádión folyamatosan érkező esőről beszélt és el is kezdett szemerkélni az égi áldás, úgy döntöttem minél hamarabb szeretném letudni a büntetést, hogy aztán utána egy esetleges nagyobb esőben tudjak menni cserélni egyből. Behajtottam a boxba és a büntetés letöltése helyett vártak a szerelők, kerék + szárnycsere, mondom jól van ennyit erről a taktikáról. A következő kör végén újra felhívta a figyelmemet a játék, hogy a büntetésemet le kellene tölteni 2 körön belül, ekkor ismét behajtottam a boxba és mi történt? Vártak a szerelők és újabb kerékcsere. Na itt léptem ki...
Az időmérőn amúgy elkezdett füstölni a motor (automata váltó) és az utolsó próbálkozásomnál le is robbant. Futamon erre rajtot követően hátranézek és mit látok? Természetesen (?) megint eregeti a füstcsíkot. Az irányítás elég arcade irányba ment el, tapad mint az állat.
Ami tetszett eddig:
- A töltési időket tényleg sikerült lefaragni.
- Futamon valóban büntetés jár a fehér vonal átlépésért boxkiállást követően.Egyelőre ennyi, ez még csak 2 óra játék tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák

- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest