- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nem szoktam online játszani szinte semmit, se ezt, se mást. Néha leülök hétvégén, és tolok egy offline futamot(amikor én ráérek, és nem máshoz igazodva). Engem leköt, mert nem vagyok pro, és verek mindenkit 10 sec-el, mert nem játszom annyit. Neked meg más jön be. Leszóltalak? Nem. Akkor?
Új hozzászólás Aktív témák

- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő