Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
Emlékeztek még reája é?
[link]
Én pici videóm. 2010 közepére már volt gépem amin ez is ment. Kemény mi? D351 és TSANa jó az első 2010 elején egy P2 Celeron 192MB rammal és egy R9250-el. Azon is ment játszhatóan 25FPS-el. Előtte Pentium 1 en nyomtam full lowon a Need For Speed III-at.
Az NFS:SE a legjobb.
2009ben nekem a Call Of Duty egy futurisztikus játék volt. Először nem hazudok 2009ben találkoztam a Coddal. Azon bellül a 2-vel. Aztán jött 2010 közepe. Először játszottam itthon a 2vel és a 4el. Ritka jó volt! Mondjuk nekem ez újdonság volt "anno".
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az NFS:SE a legjobb.