Új hozzászólás Aktív témák

• willike71

tag

válasz sith7 #3641 üzenetére

Eszembe jutott hétfő este sith7 kolléga, aki már sikeresen megküzdött a bajnokokkal. Ligafutamra nem volt kedvem gyakorolni, másra vágytam, így nekiláttam a bajnokonak. :D

Kb. 21:30-kor nekiláttam és 23:30-ra megvoltam. :K Természetesen all assist off, cockpit nézet és a legnehezebb fokozaton csináltam. Első kettőt elsőre teljesítettem, Raikonnen-t az utsó kör utolsó harmadának kezdetén előztem, a brazil pályán meg a jól bevált - nem megyek be inter gumikért, hanem kinnmaradok a lágy gumikkal az élen - taktikával simán megcsináltam.

A Silverstone-i megmérettetés már nem volt ily egyszerű, mert a wet gumikon eléggé csúszkáltam az elején és többször újra kezdtem, miközben nem értettem hogyan lehet ezt megcsinálni, merthogy úgy húztak el előlem, mintha állnék. Aztán jött a szikra, hogy talán azért vagyok kék gumin a többiek meg zöldön, mert a végén erősödik az eső és ott én leszek előnyben, csak addig kell kitartani... :Y Így lett. :W Az utolsó körökben úgy mentem el mindenki mellett, hogy végül a nagy hátrányból 7-8 mp.-el értem be Button előtt.

Az Alonso kihívásnál szintén többször kellett kezdenem, mert az első sikánban voltak gondok. Vagy én csúsztam neki másnak, vagy nekem jöttek a gépek hátulról, vagy nagyon kiszorított helyzetbe kerültem. Sőt egyszer az is előfordult, hogy az utsó előtti körben (addig hagytam magam előtt menni, hogy meglegyen a 2. helye) előztem Alonsot, de úgy beszúrt a sikán bejáratán, hogy nem tudtam elkerülni az ütközést és ezért kellett újrakezdenem.

A Schumi kihívás szintén elsőre meglett, eléggé le is hagytam az akkorra már a kopott gumik miatt szenvedő piros sisakos illetőt, sőt még a messze járó és legelöl haladó Vettelt is befogtam, bár nemtom ez követelmény volt-e, de biztos, ami biztos.

Az utolsó "küldetést" az összes bajnok ellen másodjára csináltam meg, mert elsőre nem voltam épp jó. Szóval sikerült nekem is végrehajtanom minden missziót aranyérmes szintre. ;)

Új hozzászólás Aktív témák