- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Eszembe jutott hétfő este sith7 kolléga, aki már sikeresen megküzdött a bajnokokkal. Ligafutamra nem volt kedvem gyakorolni, másra vágytam, így nekiláttam a bajnokonak.
Kb. 21:30-kor nekiláttam és 23:30-ra megvoltam.
Természetesen all assist off, cockpit nézet és a legnehezebb fokozaton csináltam. Első kettőt elsőre teljesítettem, Raikonnen-t az utsó kör utolsó harmadának kezdetén előztem, a brazil pályán meg a jól bevált - nem megyek be inter gumikért, hanem kinnmaradok a lágy gumikkal az élen - taktikával simán megcsináltam.
A Silverstone-i megmérettetés már nem volt ily egyszerű, mert a wet gumikon eléggé csúszkáltam az elején és többször újra kezdtem, miközben nem értettem hogyan lehet ezt megcsinálni, merthogy úgy húztak el előlem, mintha állnék. Aztán jött a szikra, hogy talán azért vagyok kék gumin a többiek meg zöldön, mert a végén erősödik az eső és ott én leszek előnyben, csak addig kell kitartani...
Így lett.
Az utolsó körökben úgy mentem el mindenki mellett, hogy végül a nagy hátrányból 7-8 mp.-el értem be Button előtt.
Az Alonso kihívásnál szintén többször kellett kezdenem, mert az első sikánban voltak gondok. Vagy én csúsztam neki másnak, vagy nekem jöttek a gépek hátulról, vagy nagyon kiszorított helyzetbe kerültem. Sőt egyszer az is előfordult, hogy az utsó előtti körben (addig hagytam magam előtt menni, hogy meglegyen a 2. helye) előztem Alonsot, de úgy beszúrt a sikán bejáratán, hogy nem tudtam elkerülni az ütközést és ezért kellett újrakezdenem.
A Schumi kihívás szintén elsőre meglett, eléggé le is hagytam az akkorra már a kopott gumik miatt szenvedő piros sisakos illetőt, sőt még a messze járó és legelöl haladó Vettelt is befogtam, bár nemtom ez követelmény volt-e, de biztos, ami biztos.
Az utolsó "küldetést" az összes bajnok ellen másodjára csináltam meg, mert elsőre nem voltam épp jó. Szóval sikerült nekem is végrehajtanom minden missziót aranyérmes szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OpenWRT topic
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Béta iOS-t használók topikja
- Flint 2 OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest