Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Objektívek topikja
- Milyen digitális videókamerát?
- Billentyűzet gondom van
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
valami hamar megdoglott ebbe a notebookban, első 24órás partián teljesen belassult, és azóta sem tért magához. Már a windowst is ujra raktam de semmi változás!
A GP4 nevü játékban a parti előtt 1280x1024 max HIG felbontással max szűréssel a tesztbeálításoknál 56fpst kaptam, a parti végére ez 11fps-re csökkent mely ful LOW beálításoknál is csak16fps lett amivel egyszerüen jászhatatlanná vált, akárcsak a többi játék.
ez szerintem teljesen megdöglött vagy megzavarodott, egyszerűen fokuszálhatatlan lett a noti teljesítménye!
a ramot mintha nem ís használná, állandóan vinyót basztatja, mindig várni kell ha valamit indítani szeretnék, mintha mindig energiatakarékon menne, pedig az othoni/asztali funkció az aktív!
érdekes mikor megvetten a notit a video venti szinte félpercenként ment, mostmeg jó ha 10percenként bekapcsol néhány másodpercre.....
itt valami nagyon megdöglött, SEGÍTSÉG..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez szerintem teljesen megdöglött vagy megzavarodott, egyszerűen fokuszálhatatlan lett a noti teljesítménye!
a ramot mintha nem ís használná, állandóan vinyót basztatja, mindig várni kell ha valamit indítani szeretnék, mintha mindig energiatakarékon menne, pedig az othoni/asztali funkció az aktív!
itt valami nagyon megdöglött, SEGÍTSÉG..