- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
valami hamar megdoglott ebbe a notebookban, első 24órás partián teljesen belassult, és azóta sem tért magához. Már a windowst is ujra raktam de semmi változás!
A GP4 nevü játékban a parti előtt 1280x1024 max HIG felbontással max szűréssel a tesztbeálításoknál 56fpst kaptam, a parti végére ez 11fps-re csökkent mely ful LOW beálításoknál is csak16fps lett amivel egyszerüen jászhatatlanná vált, akárcsak a többi játék.
ez szerintem teljesen megdöglött vagy megzavarodott, egyszerűen fokuszálhatatlan lett a noti teljesítménye!
a ramot mintha nem ís használná, állandóan vinyót basztatja, mindig várni kell ha valamit indítani szeretnék, mintha mindig energiatakarékon menne, pedig az othoni/asztali funkció az aktív!
érdekes mikor megvetten a notit a video venti szinte félpercenként ment, mostmeg jó ha 10percenként bekapcsol néhány másodpercre.....
itt valami nagyon megdöglött, SEGÍTSÉG..
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Fehér GAMER PC Ryzen 5 7600 / RTX 3070 / 32GB DDR5 (GARIS, prémium build)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez szerintem teljesen megdöglött vagy megzavarodott, egyszerűen fokuszálhatatlan lett a noti teljesítménye!
a ramot mintha nem ís használná, állandóan vinyót basztatja, mindig várni kell ha valamit indítani szeretnék, mintha mindig energiatakarékon menne, pedig az othoni/asztali funkció az aktív!
itt valami nagyon megdöglött, SEGÍTSÉG..