- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Jó sok idő eltelt már és az anno választott Notebookunkkal sem bánt kegyesen az idő. (legalább is az enyémmel nem
) A minap az egyik fiókban megtaláltam a notim és úgy döntöttem megpróbálok újra életet lehelni bele. Ezért próbálom felkeresni azokat akik alkatrészként el szerették volna adni a gépüket.
Én többször elvittem szervízbe annak idején és bár mindig működőképesen hoztam vissza valami sosem stimmelt vele. Mikor az aksija elszállt azt mondták vegyek újat, mert tuti az a hiba, de 3 napi tesztelés alatt nem voltak képesek beletenni egy másik aksit. Amikor megvettem én az újat, meglepődve tapasztaltam, hogy ez sem töltődik. Ekkor döbbentem rá, hogy valószínűleg az alaplap a hibás. Szóval ha valakinek lenne még elfekvőben alaplap, vagy mondjuk egy épségben lévő "gépház" és baráti áron megválna tőle, az kérem jelezze!
E-mail címem: neltarion.mage[kukac]gmail.comKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A minap az egyik fiókban megtaláltam a notim és úgy döntöttem megpróbálok újra életet lehelni bele. Ezért próbálom felkeresni azokat akik alkatrészként el szerették volna adni a gépüket.