Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- RAM topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- reMarkable - paper tablet
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Mini-ITX
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Hát kb. három év után eljutottam oda, hogy kicseréltem a vinyót.
Ott kezdődött a probléma, hogy nem indult el bekapcsolás után a vinyó, a boot csak a bios szintig jutott el, utána semmi. Kiderült, hogy az usb-ből ki kellett húzni az usb hubot, pontosabban átdugni másik usb portba, így gond nélkül elindult a noti.
Igenám, csakhogy a vinyó minden egyes elindulásakor olyan hangot hallatott, mint a doromb (pengetős hangszer), előtte ilyet még nem hallottam tőle, nem is tudtam, hogy ilyen hangot is tud egy vinyó... Mondjuk ettől a hangtól függetlenül tökéletesen működött, de inkább lecseréltem a tartalék vinyóra (Hitachi Travelstar).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest