- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Most nem tanulásban, hanem munkában égtem ki. Volt már ilyen periódus 2014 végén is. Minden nap ugyanolyan, nem fejlődök szakmailag. Nincsenek kihívások. Meetingek, és sablon feladatok. Nincs szakmai megbecsülés, a managerek a királyok. Ez lehet, hogy magyar mentalitás. Pedig a munkát a mérnök végzi, azaz a pénzt mi hozzuk.
Három út van ilyenkor szerintem:
1. Új munkahely
2. Meglévő munkahely + szabadúszó meló mellé
3. Meglévő munkahely + új szakirányAlapjában véve elégedett vagyok a céggel. El tudom tartani a családom, tudom fizetni a hiteleket, stb. De szűkösek (khm.. nincsenek) a fejlődési lehetőségek. Nincsenek olyan projektjeim, amelyben ki tudnám élni magam. Itt most nem a CCIE-ról van szó (hmm, 20-án lesz az első évfordulóm, jut eszembe
), mert azt kihasználni nem is elvárható sajnos. Februárban megpróbálkozom a Written-nel. Ha meglesz, akkor szerintem a 3. opció lesz. Nekikezdek valami újnak. Egyelőre a Wireless van kilátásban, mert azt tudnám használni. Ebből következik, hogy új kihívások lennének. Ez feloldhatja a kiégést.
Mindenesetre, ha valaki tud valami alkalmi melót (másodállásban), szóljon. Bár itthon nem tudom mennyire divat a freelancer, van -e ilyen lehetőség egyáltalán.U.I.: külföld most nem játszik, ha ilyen komment lenne, mert nyáron még egy fővel bővül a család...
Ha nagyon off, a topikgazda törölje
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest