Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FecoGee

Topikgazda

Most nem tanulásban, hanem munkában égtem ki. Volt már ilyen periódus 2014 végén is. Minden nap ugyanolyan, nem fejlődök szakmailag. Nincsenek kihívások. Meetingek, és sablon feladatok. Nincs szakmai megbecsülés, a managerek a királyok. Ez lehet, hogy magyar mentalitás. Pedig a munkát a mérnök végzi, azaz a pénzt mi hozzuk.

Három út van ilyenkor szerintem:
    1. Új munkahely
    2. Meglévő munkahely + szabadúszó meló mellé
    3. Meglévő munkahely + új szakirány

Alapjában véve elégedett vagyok a céggel. El tudom tartani a családom, tudom fizetni a hiteleket, stb. De szűkösek (khm.. nincsenek) a fejlődési lehetőségek. Nincsenek olyan projektjeim, amelyben ki tudnám élni magam. Itt most nem a CCIE-ról van szó (hmm, 20-án lesz az első évfordulóm, jut eszembe :DDD ), mert azt kihasználni nem is elvárható sajnos. Februárban megpróbálkozom a Written-nel. Ha meglesz, akkor szerintem a 3. opció lesz. Nekikezdek valami újnak. Egyelőre a Wireless van kilátásban, mert azt tudnám használni. Ebből következik, hogy új kihívások lennének. Ez feloldhatja a kiégést.
    Mindenesetre, ha valaki tud valami alkalmi melót (másodállásban), szóljon. Bár itthon nem tudom mennyire divat a freelancer, van -e ilyen lehetőség egyáltalán.

U.I.: külföld most nem játszik, ha ilyen komment lenne, mert nyáron még egy fővel bővül a család... :D

Ha nagyon off, a topikgazda törölje :DD :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák