Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Most nem tanulásban, hanem munkában égtem ki. Volt már ilyen periódus 2014 végén is. Minden nap ugyanolyan, nem fejlődök szakmailag. Nincsenek kihívások. Meetingek, és sablon feladatok. Nincs szakmai megbecsülés, a managerek a királyok. Ez lehet, hogy magyar mentalitás. Pedig a munkát a mérnök végzi, azaz a pénzt mi hozzuk.
Három út van ilyenkor szerintem:
1. Új munkahely
2. Meglévő munkahely + szabadúszó meló mellé
3. Meglévő munkahely + új szakirányAlapjában véve elégedett vagyok a céggel. El tudom tartani a családom, tudom fizetni a hiteleket, stb. De szűkösek (khm.. nincsenek) a fejlődési lehetőségek. Nincsenek olyan projektjeim, amelyben ki tudnám élni magam. Itt most nem a CCIE-ról van szó (hmm, 20-án lesz az első évfordulóm, jut eszembe
), mert azt kihasználni nem is elvárható sajnos. Februárban megpróbálkozom a Written-nel. Ha meglesz, akkor szerintem a 3. opció lesz. Nekikezdek valami újnak. Egyelőre a Wireless van kilátásban, mert azt tudnám használni. Ebből következik, hogy új kihívások lennének. Ez feloldhatja a kiégést.
Mindenesetre, ha valaki tud valami alkalmi melót (másodállásban), szóljon. Bár itthon nem tudom mennyire divat a freelancer, van -e ilyen lehetőség egyáltalán.U.I.: külföld most nem játszik, ha ilyen komment lenne, mert nyáron még egy fővel bővül a család...

Ha nagyon off, a topikgazda törölje

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert azt kihasználni nem is elvárható sajnos. Februárban megpróbálkozom a Written-nel. Ha meglesz, akkor szerintem a 3. opció lesz. Nekikezdek valami újnak. Egyelőre a Wireless van kilátásban, mert azt tudnám használni. Ebből következik, hogy új kihívások lennének. Ez feloldhatja a kiégést.
FecoGee
crok