Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
zsolti.22
üzenetére
Jelenleg többet keresek, nem sokkal, de többet. Csak nem szeretem a melóhelyem, unom hogy évek óta nincs mozgás semerre, kezdek befásulni, ezért most ott járok, kicsit kevesebbért is, de váltanék. Nem minden a pénz.... (Akik nálunk előre jutnak azok azok, akik mennek a főnökkel smúzolni, nyalnak nap mint nap undorító módon, másokat letaposva, megalázva. Na én ezért nem jutottam előre, mert én nem ilyen vagyok, sokszor megmondom ha a főnök hülyeséget beszél, illetve nem csókolok be....Állami cég, mit is vártam mondjuk...).
Amúgy bruttó összegről beszéltem, a nettó az jelenleg álom az itthoni lét alatt. Programozáson azért gondolkodom, mert mindenhonnan azt hallom, hogy abban több pénz van mint üzemeltetésben. Nem mondom hogy ott nem kell sok mindenhez érteni és több nyelvet megtanulni, de nem kell 300 felé szakadni. Legalábbis ismerőseim Oracle-nél, Ericsson-nál, IBM-nél nem panaszkodnak....
Mind1 ne offoljuk szét a topikot, csak érdekelt volna hogy hálózatosként szét kell-e esni annyira, mint rendszergazdaként. Tudjál weblapot szerkeszteni, adatbázisokat összerakni, migrálni, karbantartani, programozni min 2-3 nyelven, értsél vmware-hez, de tudd ugyanezt Linux-on is, amit Windows-on, tehát értsél mindenhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok