Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
zsolti.22
üzenetére
Jelenleg többet keresek, nem sokkal, de többet. Csak nem szeretem a melóhelyem, unom hogy évek óta nincs mozgás semerre, kezdek befásulni, ezért most ott járok, kicsit kevesebbért is, de váltanék. Nem minden a pénz.... (Akik nálunk előre jutnak azok azok, akik mennek a főnökkel smúzolni, nyalnak nap mint nap undorító módon, másokat letaposva, megalázva. Na én ezért nem jutottam előre, mert én nem ilyen vagyok, sokszor megmondom ha a főnök hülyeséget beszél, illetve nem csókolok be....Állami cég, mit is vártam mondjuk...).
Amúgy bruttó összegről beszéltem, a nettó az jelenleg álom az itthoni lét alatt. Programozáson azért gondolkodom, mert mindenhonnan azt hallom, hogy abban több pénz van mint üzemeltetésben. Nem mondom hogy ott nem kell sok mindenhez érteni és több nyelvet megtanulni, de nem kell 300 felé szakadni. Legalábbis ismerőseim Oracle-nél, Ericsson-nál, IBM-nél nem panaszkodnak....
Mind1 ne offoljuk szét a topikot, csak érdekelt volna hogy hálózatosként szét kell-e esni annyira, mint rendszergazdaként. Tudjál weblapot szerkeszteni, adatbázisokat összerakni, migrálni, karbantartani, programozni min 2-3 nyelven, értsél vmware-hez, de tudd ugyanezt Linux-on is, amit Windows-on, tehát értsél mindenhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell PowerSwitch N1548P (BWLVNK2)- Switch - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
FecoGee
crok