Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, így van. megváltoznak a prioritások.
majd 20 éve, hogy megjelent az a proci.
akkoriban nekem 939es amd x2 procim volt. mire megint volt pénzem gépet cserélni, már az e8400 nem számított felső kategóriásnak. mindent is szét kellett tuningolni! akkor is ha nem lett volna muszáj. 2004ben még napokig szórakoztunk, hogy northwood-os p4 miért csak 3400on stabil. kellemes, kiegyensúlyozott nyugdíjas éveket kívánok!
-
lala42
őstag
Anno, emlékszem, itt írt egy srác, amikor megvette az első Intel Core 2 Duo E6550
-es prociját. Még a775-ös foglalat első "komolyabb" processzora volt. Mekkora örömmel írt róla. (már akkor nekem is volt egy Giga lapban muzsikált) DDR-II memória talán 2x512 volt benne. Na azok az idők voltak a szépek. Ki mennyit tudott kipréselni a cuccból. Ment a "tuning"-nak nevezett órajel emelgetés, de csak módjával, mert drága kellékek voltak azok. Nem is kicsit.
Én már nyugdíjba mentem.
(valóságban is)
Már csak egy kis játék, néha egy-egy javítás, no meg bogarászás a NET-en.
Kinövi az ember ezt a hobbyt is.
Ma amikor a budit is az AI huzza le, már nem hoz lázba senkit egy kis tuning.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
-
ProNoob
tag
Egy ilyen ramnak mennyi az írás/olvasás/másolás/késleltetése? Szokták mérni? Kívancsi lennék az effektív teljesítményére.
-
Kasya
nagyúr
A Giga fog erre XMP profiltcsinalni?
-
ergoGnomik
tag
válasz
Tutti Georg
üzenetére
Ööööööööööööööööööö, igen? Mit fáj ez bárkinek, amikor a RAM-ot tuningolja és az a fő műsorszám? Ha teszem azt egy lol 3nm cpu-ban van a legalkalmasabb memóriavezérlő, miért használna a tuningoló bármi mást?

-
Ja lol 3nm cpu... huuu
-
Reggie0
félisten
Es hol a felho?
-
Asshya
csendes tag
Tök király.....de,miért is
-
Régen az ilyen hírek adták a PH fő csapását, most meg már egy órája kinn van és egyetlen hozzászólás se érkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kuponkunyeráló
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Androidos fejegységek
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
akkoriban nekem 939es amd x2 procim volt. mire megint volt pénzem gépet cserélni, már az e8400 nem számított felső kategóriásnak. mindent is szét kellett tuningolni! akkor is ha nem lett volna muszáj. 2004ben még napokig szórakoztunk, hogy northwood-os p4 miért csak 3400on stabil.
-es prociját. Még a775-ös foglalat első "komolyabb" processzora volt. Mekkora örömmel írt róla. (már akkor nekem is volt egy Giga lapban muzsikált) DDR-II memória talán 2x512 volt benne. Na azok az idők voltak a szépek. Ki mennyit tudott kipréselni a cuccból. Ment a "tuning"-nak nevezett órajel emelgetés, de csak módjával, mert drága kellékek voltak azok. Nem is kicsit.