-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #8702 üzenetére
Koszonom szepen az eszrevetelt!
A domain nevnek igen, beallitva kell lennie, nalam ez valoban nem jott ki, mert v2-rol allitottam at v3-ra a switcheket.
En ugy tudtam, minden switch alapbol server (lasd default folia) de most megneztem a N7K guide-t es ott pl. transparent. Szoval igen, ez valszeg platform fuggo. 3560-asnal tuti server, a v4 labra meg azzal keszultem. IOS 15-nel is server az alapertelmezett 3560-on. A half duplex valoszinuleg a gns3 miatt van, de itt nincs szerepe.
A VTP off elvileg v3 feature. Lasd http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst3560/software/release/12-2_55_se/configuration/guide/3560_scg/swvtp.html#wp1316856. Ott irja az utolso bekezdesben. Sose probaltam meg v2-nel, szoval valoszinuleg igazad van, koszonom a javitast! Majd ha eszemben lesz kiprobalom valos eszkozon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged