- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Na posztolok en is ide egyet, mert mar regen kerdeztem hulyeseget.
Szoval, olyan setupom van, hogy egy l2 vlant kellene stretchelni ket DC kozott ideiglenesen egy vsphere migracio miatt, es most probalom kilaborozni, hogy hogy is lehetne megoldani.
Mivel nincsen nexusunk exert a csr8000v-t neztem es OTV-t.
A ket DC kozott nincs direkt link, igy van ket ASA amik routed IPSEC tunnelt csinalnak.Van ket csr8K egyiknek az egyik oldalrol van IPje masiknak a masik oldalrol egy service vlanban es ezek egymast elerik ezeken az IP-ken.
OTV konfig felhuzva, de nem epul ki az adjacency.
Tehat a setup
Az otv-1 meg tudja pingelni az otv-2 join interfacet de adjacency nincs,
es igy mac learning sincs.
Onnan gondolom, hogy a routed ipsec tunnel a ludas, hogy ha a ket asa-t kicserelm egy sima random routerre es azzal routeolok a ket subnet kozott, akkor felall az adjacency es szepen mukodik a mac learning ahogy kell es kommunikalnak a hostok a ket oldalon.Valaki esetleg csinalt mar ilyet es sikerult neki mukodesre birni? talaltam egy hasonlo issuet ahol policy-based tunnellel oldottak meg ami vegulis egy opcio lehet, de jobb szeretnem a route based-et mukodesre birni.
Minden oteltet szivesen veszek.
Koszi, CBSzerk.: szetbarmolta a forummotor az ascii pastelt diagramot, ugyhogy bepasteltem screenshotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Háztartási gépek
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest