-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Lassan én is megyek vizsgázni (február végén) ICND2-t és így meglesz a CCNA-m. De nem akarok megállni, sőt, már a CCNP-n jár az agyam, hogy bekellene szerezni a könyveket.
Már csak azért is mert nem sokára lejár az akció Ciscopress-en, szóval még most akarnám megrendelni a napokban. De ha már itt vagyunk kicsit informálódnák e felöl..Ha jól láttam 3 külön vizsga van (Switch, Route, Tshoot) és ha mind3 megvan akkor meg van az egész CCNP?
Melyik könyveket ajánljátok? Milyen sorrendbe érdemes csinálni?Igaz még nincs munka helyem és valszeg munka mellet fogom tanulni, mert ahogy tudom ehhez a szinthez már valós eszközön jobb laborozni, bár GNS3 itt még egy kicsit a barátom, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest