Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Lassan én is megyek vizsgázni (február végén) ICND2-t és így meglesz a CCNA-m. De nem akarok megállni, sőt, már a CCNP-n jár az agyam, hogy bekellene szerezni a könyveket.
Már csak azért is mert nem sokára lejár az akció Ciscopress-en, szóval még most akarnám megrendelni a napokban. De ha már itt vagyunk kicsit informálódnák e felöl..Ha jól láttam 3 külön vizsga van (Switch, Route, Tshoot) és ha mind3 megvan akkor meg van az egész CCNP?
Melyik könyveket ajánljátok? Milyen sorrendbe érdemes csinálni?Igaz még nincs munka helyem és valszeg munka mellet fogom tanulni, mert ahogy tudom ehhez a szinthez már valós eszközön jobb laborozni, bár GNS3 itt még egy kicsit a barátom, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -80% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Arctic Liquid Freezer III 240 Black - 46 hó IPON.hu garancia / Beszámítás OK!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest