-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
Tavaly októberben sikeresen letettem a CCNA RS-t, majd decemberben bekerültem egy igazi enterprise munkakörbe, ami tele van tűzfalakkal, VPN-nel, ISE-vel, viszont alig van routing, szinte minden static, van egy minimális OSPF meg kifelé BGP. Még decemberben úgy gondoltam, hogy minél hamarabb neki kellene állnom a CCNP RS-nek, viszont a jelenlegi munkámban úgy érzem, több hasznát venném a CCNA Sec-nek, mivel tűzfalakról VPN-ekről nem tanultam olyan sokat. Szerintetek menjek rá a Secu-ra előbb, majd később a CCNP RS-re? Valahogy úgy érzem, többet ér egy CCNP-s ember a munkaerőpiacon, mint egy 2 CCNA-s... Erről mit gondoltok? Vagy inkább legyen meg a CCNP RS, a tapasztalat Security témakörben a meló miatt úgyis ragad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
FecoGee
crok