- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
Ezt az érdemes egy próbát tenni végigjátszottam 4 verzióval néhányszor. 2 volt a 6.0-s sorozatból és 2 volt a 6.2-esből. És elment vele egy hónapom úgy, hogy a működő gépet nem hagyhattam magára egy fél órára sem, nehogy egy pillanatnyi áramkimaradás miatti újrabootolási ciklus esetleg elfüstölje a vinyókat. ( Egyébként mintha már a bootolás közben a CIS megakasztott volna valami bootoláshoz elegendhetetlenül szükséges processzt, de a processz neve nem került bele sem a windows, sem a CIS logjába. És sajnos tanuló módban is megakasztotta, mert amikor világossá vált, hogy a CIS miatt van, akkor betettem, hogy tanuljon.)
Ezért kérdeztem, hogy mekkora az esélye, ha az upgradeinstaller-rel csinálom, akkor már nem fog újrabootolni?
Mert lehet hogy inkább megvárom a 7-es verziót, pár hónap múlva úgyis esedékes, ez meg most gond nélkül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Airsoft
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged