- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
Ezt az érdemes egy próbát tenni végigjátszottam 4 verzióval néhányszor. 2 volt a 6.0-s sorozatból és 2 volt a 6.2-esből. És elment vele egy hónapom úgy, hogy a működő gépet nem hagyhattam magára egy fél órára sem, nehogy egy pillanatnyi áramkimaradás miatti újrabootolási ciklus esetleg elfüstölje a vinyókat. ( Egyébként mintha már a bootolás közben a CIS megakasztott volna valami bootoláshoz elegendhetetlenül szükséges processzt, de a processz neve nem került bele sem a windows, sem a CIS logjába. És sajnos tanuló módban is megakasztotta, mert amikor világossá vált, hogy a CIS miatt van, akkor betettem, hogy tanuljon.)
Ezért kérdeztem, hogy mekkora az esélye, ha az upgradeinstaller-rel csinálom, akkor már nem fog újrabootolni?
Mert lehet hogy inkább megvárom a 7-es verziót, pár hónap múlva úgyis esedékes, ez meg most gond nélkül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest