- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz
esattila #10781 üzenetére
Akkoriban volt egy-két kiadás, amiben nem lehetett pár összetevőt külön választani, de javították.
(#10782) vibra
Igen valószínű, hogy az ssd sebessége miatt nem láttad a felugrót. -
blattida
nagyúr
válasz
esattila #10780 üzenetére
1: Mindkét említett szolgáltatás a hips része, a viruscope is már évek óta. A hips mindig is monitorozott, (mindegyik hips ezt teszi, nem csak a comodoé), mivel a működéséhez szükséges a gépen futó folyamatok állandó ellenőrzése. A viruscope miatt került be a monitorozott adatok tárolása, mivel a viruscope egyik funkciója, hogy ha szükséges, vissza tudja vonni egy alkalmazás minden tevékenységét. Alapesetben csak a sandbox-ban lévő fájlok, alkalmazások tevékenységével teszi ezt, ám úgy is beállítható, hogy mindennel ezt tegye.
2: Mi az, amivel most jutottak el oda? Nincs ilyen jellegű újdonságuk, adatgyűjtést meg sok éve végeznek, csakúgy, mint a többi it-s cég, köztük az av-k, élükön meg a windows, google és társaik.
3: Erre mit írjak? Keresd meg őket.
Nincs suttyomban monitorozás, csak ezt eddig Te nem vetted észre. Sosem volt titok.Az offline telepítőhöz: Mióta sebes telepítőket használnak, azóta offline csak a cis telepítője érhető el, ellenben azt mindig is a felhasználó dönthette el, hogy a tűzfal és az av közül melyiket telepíti, így van ez most is, azaz nem kötelező a teljes csomag használata.
-
daimonion
senior tag
válasz
esattila #10780 üzenetére
NE HASZNÁLD !!!!!!
Azt akkor nincs gondod. Miért olyan baromira nehéz megérteni, hogy a Comodo a tűzfalát ilyen összetevőkkel adja ki és kész. Ennyi
Mit kell pörögnöd hülyeségeken. Ma már örülhetnél annak, hogy egyáltalán van cég aki foglalkozik tűzfalakkal.
Miért ?
olvad el ezt Emsisoft and Windows Firewall: Your questions, answered.
Ez 2017 szeptemberi bejegyzés na kb ennyit a különálló tűzfal alkalmazásokról. Aztán ha ez sem elég akkor pörögj a témán még egy darabig mint a ringlispil. -
blattida
nagyúr
válasz
esattila #10768 üzenetére
1: Elsiklottál a fölött is, hogy már írtam, hogy a neked nem kellő részek nem különálló modulok, hanem a program részei, így nem tudsz, soha nem is tudtál volna belőle olyan telepítőt szerezni, ami csak tűzfal, minden nélkül, mivel a comodonak olyan sosem volt. Amikre vonatkozott a választási megjegyzésem, az a geekbuddy meg a dragon.
2: A lényeg ugyanaz, a win tűzfal, mint szolgáltatás, fut, csak nem a saját saját felületén keresztül vezérled a szabályokkal (ha kikapcsolod), hanem a külső tűzfalnak nevezett programon keresztül, azaz, mint írtam is, neked csak egy nem win felület kell a win tűzfalához. Így meg semmi értelme annak, hogy a comodo tűzfalának összetételén rágódj, használd valamelyik win tűzfal gui programot, azokban tényleg nincs semmi, például a magyar tinywall-t.
3: ok, ez csak arra vonatkozik, hogy nem kell letöltenie a telemetria konfigot, mert az helyben már megtalálható a gépen.
Mint most írtam, hagyd a comodot és válassz mást. -
blattida
nagyúr
válasz
esattila #10766 üzenetére
1. Valószínűleg azért, mert az online telepítőnek több értelme van, mivel a felhasználó állíthatja be, hogy mire van szüksége, mit húzzon le a telepítő.
2. A hips mindig a része volt a comodo tűzfalának (ergo, nincs belőle szűz tűzfal), a nélkül semmivel sem több, mint a win saját fala, a hetes windows óta meg az összes tűzfal csak a win api-n keresztül fér hozzá a hálózathoz, így, gyakorlatilag, csak egy felületet adnak a windows tűzfalához.
3. Ezt annyira nem értem. A comodo security essentials (cse) megjelenése óta, ami a tűzfalnak is a részét képezi, az is frissülni szokott, ezért töltöget a tűzfal is pluszban.Mindenkinek Boldogabb Új Évet Kívánok!
-
Krystal_s
addikt
válasz
esattila #8531 üzenetére
Erről a témáról már elég sokat olvastam. Pár ilyen blokkolás még teljesen normális lenne, de a napokban, amit művelt már nem volt számomra elfogadható. Volt, hogy inkább leállítottam a gépet, vagy tiltottam minden port láthatóságát, mert a végtelenségig jöttek a "kérések". Elindítottam egy Utorrentet is a próba kedvéért és annál is ugyanezt csinálta, mint Skype-nál, de nem úgy mint régebben, hogy jött kb 20 blokkolás, hanem most végtelenségig csinálta volna, másodpercenként. Azt olvastam, hogy ez egy bug a cis falban és az 5.12 verzió óta jelen van, miszerint nem képes jól kezelni a már bezárt programokat, azaz nem jól közvetíti a többiek felé az információt a zárt programról.
Már váltottam profilt Proactive ->IS-re, de akkor csak azért lett nyugalom, mert alapból a port varázslóban a 3. volt aktív (minden bejövő kapcsolat tiltása). Furcsa, hogy a Router csere után hülyült meg. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a net és szolgáltató, szóval még x akta melyik hálózati dolog vagy beállítás zavarja. Most valami miatt lenyugodott, töröltem a Skype szabályokat és újra engedélyeztem, amire rákérdezett, de majd úgyis nekem kell rájönnöm, hogy mi nem jó, mert mások ilyet észre sem vesznek, vagy totál nem érdekli őket. -
handrash
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest