Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Mini PC
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.morrowind.
csendes tag
válasz
.morrowind. #5653 üzenetére
Most így jobban belegondolva,1x volt egy hasonló esetem,mikor leszedtem az egyik vírusirtót,és nem pucoltam ki eléggé a rendszert,pedig alaposan kiszoktam,de van amelyik mélyebben belemászik,nem emlékszem melyik,akkor volt hogy az üdvözöljük feliratnál csak töltött,töltött a rendszer és nem akart betölteni csak 3-4 perc múlva,a comodo system cleanert előkaptam,és sorról sorra töröltem ami maradt a cuccból,azonnal betöltött a rendszer a következő indításnál.Ma már a Registrar Registry Manager progit is bevetem mindig ha törlök valamit.A comodo fala az mindig maradt,volt mikor nem is használtam vírusirtót,de már raktam mellé ne unatkozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest