- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.morrowind.
csendes tag
Miután frissítettem a cis-t,win7 x64-en 15 mp-el hamarabb tölt be a rendszer,pont reggel mértem meg órával,most rámértem kíváncsiságból megint és kellemesen meglepődtem.
-
.morrowind.
csendes tag
Itt az Újév,új jót hozzon,Régi jónktól meg ne fosszon,Hogyha új jót nem is hozhat,Vigye el a régi rosszat!Kívánom ezt teljes szívemből,minden comodo felhasználónak és családja minden tagjának.B.U.É.K.-------És külön köszönöm BLATTIDA egész évi segítségét,és magyarázatait.
-
.morrowind.
csendes tag
válasz
Razim K. #6204 üzenetére
Szia,nem tudom segít e ez valamit de azért leírom,engem pár hete fogadott ez az ablak.Nálam az volt a probléma,hogy a rendszergazda nevem a változatosság kedvéért Morrowind volt,és fent volt ez a játék a gépen,amikor letöröltem a registrar registry manager-rel mindent töröltettem aminek morrowind volt a neve.Feltünően sok volt,de a kezem gyorsabb volt mint az eszem,és kitörölte a renszergazdai profilom bizonyos részeit,na akkor fogadott ez az ablak,szerencsére mindig van tiszta rendszer mentésem így 15 perc alatt vissza raktam.
de fentebb írják hogy 2 lépcsőben zajlik a frissítés, lement mind a kettő?
-
-
.morrowind.
csendes tag
Szia.Hát nálam a tűzfal viselkedés beállításnál, a speciális fülön az első 4 ben pipa van,de van aki mind az 5-be rak.A defense + beállításnál,a sandbox beállításnál,az automatikus telepítő/frissítő nél és az automatikus megbízásnál ki lett véve a pipa.A láthatatlan portoknál nálam a 3. van kipipálva a minden bejövő kapcsolat tiltása,amúgy minden más úgy van nálam is ahogy írtad.Unatkozok is 2 éve sehol egy aprócska vírus,semmi borzongás semmi izgalom,csak a tiszta rendszer.Nálam tegnap este lefrissült a cis 5.8.211697.2124 re és már nem írja hogy béta.N
álad is?
-
.morrowind.
csendes tag
Nagyon szép lett az ujj telepítő,öröm volt nézni ahogy dolgozik,letisztult,átlátható egyszerűen tökéletes.
-
.morrowind.
csendes tag
válasz
.morrowind. #5653 üzenetére
Most így jobban belegondolva,1x volt egy hasonló esetem,mikor leszedtem az egyik vírusirtót,és nem pucoltam ki eléggé a rendszert,pedig alaposan kiszoktam,de van amelyik mélyebben belemászik,nem emlékszem melyik,akkor volt hogy az üdvözöljük feliratnál csak töltött,töltött a rendszer és nem akart betölteni csak 3-4 perc múlva,a comodo system cleanert előkaptam,és sorról sorra töröltem ami maradt a cuccból,azonnal betöltött a rendszer a következő indításnál.Ma már a Registrar Registry Manager progit is bevetem mindig ha törlök valamit.A comodo fala az mindig maradt,volt mikor nem is használtam vírusirtót,de már raktam mellé ne unatkozzon.
-
.morrowind.
csendes tag
Szia.kb. 2-éve használom a comodó falát,kipróbáltam minden free antivírussal,és több fizetőssel is,soha nem tapasztaltam ezt a problémát,egyébként mást sem,1-2 percen belül felállt a rendszer mindig és jelenleg is az 5.4 el.Az okot nem tudom megmondani,de valamivel csak összecsúszott.
-
.morrowind.
csendes tag
szia.ma kb 5.órámba telt mire rájöttem,a tűzfal viselkedés beállításánál-a speciális fülön-az ARP gyorsítótár védelme,meg az alatta levő kivolt nálam pipálva azért nem engedett a netre,onnan kivettem a pipát azonnal megjavult,nem tudom melyik volt a ludas a kettő közül de már nem érdekel belefáradtam,úgyhagytam mind a kettőt és most már frankó.próbáld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest