-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
.morrowind. #6485 üzenetére
Igen, én is Mindenkinek egy Boldogabb Új Évet Kívánok!
Köszönöm a kedves szavakat, de más is segít ebben a fórumban a CIS felhasználóknak!
Ezért is vagyunk. -
Razim K.
tag
válasz
.morrowind. #6205 üzenetére
ez valami más lesz,mert nincs olyan játék,sem más,aminek a neve a "gépnevem"...
...és azóta van,mióta a CIS 5.8-ra váltott. -
blattida
nagyúr
válasz
.morrowind. #6071 üzenetére
Biztos, hogy lesz belőle és alapvetően a chromiumtól függ, ami viszont nem hozzájuk tartozik...
-
blattida
nagyúr
válasz
.morrowind. #6063 üzenetére
Ha probléma nem lesz vele, akkor hamarosan önállóan is megjelenik az 5.8 végleges, valamikor a héten, elvileg ez a build már az...
L7wy
A DACS még él, de jelenleg nem élvez prioritást. Melih azt mondja, hogy a Valkűr és a Site Inspector többet hoz a biztonság terén a végfelhasználóknak.
Majd meglátjuk, mi lesz vele, de gyanítom, hogy hamarosan ő is a halottak mezejére lép. -
törölt tag
válasz
.morrowind. #5805 üzenetére
Köszi, megnéztem, ott egy dolog nincs le írva. Elég csak a Windows-ban átállítani, vagy a Routerben is célszerű?
-
.morrowind.
csendes tag
válasz
.morrowind. #5653 üzenetére
Most így jobban belegondolva,1x volt egy hasonló esetem,mikor leszedtem az egyik vírusirtót,és nem pucoltam ki eléggé a rendszert,pedig alaposan kiszoktam,de van amelyik mélyebben belemászik,nem emlékszem melyik,akkor volt hogy az üdvözöljük feliratnál csak töltött,töltött a rendszer és nem akart betölteni csak 3-4 perc múlva,a comodo system cleanert előkaptam,és sorról sorra töröltem ami maradt a cuccból,azonnal betöltött a rendszer a következő indításnál.Ma már a Registrar Registry Manager progit is bevetem mindig ha törlök valamit.A comodo fala az mindig maradt,volt mikor nem is használtam vírusirtót,de már raktam mellé ne unatkozzon.
-
SLYM
veterán
válasz
.morrowind. #5509 üzenetére
fél perc után anélkül is jó lett. köszi szépen, egy COMODO reinstalltól, plusz beállítgatástól mentettél meg
azért elég durva, hogy ilyen hibák vannak a COMODO tűzfallal. vagy rajtunk kívül még a tesztelők sem állítanak be minden biztonsági beállítást, hogy ezt a hibát nem vették észre?
-
SLYM
veterán
válasz
.morrowind. #5507 üzenetére
én is mindent bepipáltam a biztonság miatt, így nekem is valszeg ez lesz a probléma. nemsokára ki is fog derülni. köszi szépen
-
W666W
tag
válasz
.morrowind. #5419 üzenetére
Próbálok finom és nöies lenni.Tehát fogalmad sincs Róla..De akkor miért is válaszoltál ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged