Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Régebbi verzióknál fennálló ,ugyanilyen,általam felvázolt problémára találtam egy korábbi verzióra vonatkozó hsz-t,amiben egy angol nyelvű oldalra hivatkozva láttak megoldást a problémára,miszerint napok óta nem lehet manuálisan sem szignatúrákat letölteni...az angol nyelvű fórumon más egyéb szerverek hozzáadását javasolták a Comodoéknál. Kipróbáltam,nálam nem működött a dolog .
Illetve még egy itteni fórumozó írta, hogy "IpV6 tilva,és voilá,működik" De ezt most nem értem pontosan: a tűzfal beállitásoknál vegyem ki,vagy pipáljam be az "IpV6 forgalom szűrése"-t ?? Vagy nem erről a beállitásról volt szó?
Egyébként ha kipipálom,ha nem ( csak már nem emlékszem hogy volt - hogy hagyjam alapból ) akkor sem jó... a szignatúra-frissitéseket a korábbi hsz-eimben írt módon napok óta nem tudom letölteni a program újratelepitése után sem...
Egyéb ötlet...?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest