Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
- RAM topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
jackpcsm
üzenetére
Én érdekesen vagyok ezzel a hüttővel.Nekem 775-ös alaplapom van,kellett hozzá egy 775-ös Zalman keret.De akárhogyis húzom meg a csavarokat,a hüttő elmozdul a procin
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.
Az előzőhöz pedig igen,feszemeléssel magasabb frekvenciát lehet elérni a ramnál és persze a procinál is.Nálam az Abit lapban a 2.8-as Celeron D 1,45V-on ment 3,6Ghz-en,a ram 2,7V-on 440Mhz-en.Az Asus lap beállításait annyira nem vágom,még sosem volt olyanom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Viszont így is jól hütt,mert 3Ghz-en 43fok alapon,terhelve 55 fok.Viszont jól szellőző házban van.Volt olyan,hogy lehúztam az oldaról fújó 90-es ventit.Na akkor már nem volt ilyen jó,mert akkor felment 64fokra
.Szal kell egy jól szellőző ház ennek a hüttőnek,hogy megfelelően működjön.Nálam egy 80-as és egy 90-es fujja be a levegőt és a táp 120-as ventije pedig kiszívja a meleget.