Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Keychron egerek bemutatója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PengeeE
tag
Hy all!
Ahogy olvasgattam itt aztán jól ki elemeztétek ezt a ''kistigrist''.
Én is vettem egy 2.8-ast. (előtte 2.4-es P4 em volt) Érezhető volt a gyorsulás.. Mind a windowsban, mind a játékok alatt és végül de nem uccsó sorban a tesztprogik alatt. Én is megvok így elégedve mert röpke 18K ért vettem.(akkor épp eszembe se volt a csere de ennyi pénzért megérte kipróbálni).. Akinek nincs sok pénze(nagyon nincs!!) és ''használható''
gépet szeretne annak sztem érdemes ilyet venni. Viszont ha türelmes és jövögetne pénz akkor inkább ne ezt vegye meg... Annyire azért nem jó... De ennyi pénzért!!!(olyan ez mint a 6600)
Ez 1 vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gépet szeretne annak sztem érdemes ilyet venni. Viszont ha türelmes és jövögetne pénz akkor inkább ne ezt vegye meg... Annyire azért nem jó... De ennyi pénzért!!!(olyan ez mint a 6600)